Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nici nu stiu de unde sa incep

Index:

• Prea multe culori
  • Videoul merge si pe telefon, si cred ca iti poti da seama de ce asta nu e bine (inlocuieste cu o imagine doar pentru telefon)
  • Pune un logo mai bun nu e indeajuns un scris cu o culoare galbena

Forum

• Background-ul nu se potriveste cu tema
  • In slogan este scris experienta si voi de abea ati deschis
Spoiler

Capture.PNG.a30f021be72c6681649f755178344ca0.PNG

• Pune si tu un favicon, chiar daca e ala de la ips, arata ceva mai frumos in taburi si un utilizator frecvent v-a sti care este site-ul tau
  • Pune un "margin-right" la butonul "back to top" mie mi se pare ciudat, lipit de scrollbar
  • Cauta-ti niste servere, altfel tii comunitatea degeaba, sau doar te chinui sa faci reclama degeaba
  • Am vazut ca ai https:// deci poti forta login-ul sa fie pe https , uni oameni se uita si la chestia asta , chiar daca nu prea are rost pe un forum(in caz ca folosesti auntentificare cu steam/fb/instagram/twitter/etc.)
  • La iconitele astea, fie le lasi rotunde, fie patrate
    Spoiler

Capture.PNG.4dbaf521e8b408fe3ae60ce2d693065f.PNG

Posted

Vreau să îmi dau cu părerea doar despre forum.

1. Încă se mai fac forum-uri cu Metin2, SA:MP și Minecraft? Ceea ce vreau să spun e că ar trebui să scoți acele jocuri din forum, să îți pui originalul la încercare și să te bazezi pe CSGO, LoL și DOTA 2. Pot spune că sunt cele mai jucate jocuri din lume, îți iei 2-3 oameni care să se ocupe de categoria respectivă în care să dea sfaturi playerilor fiecărui joc. Asta ca idee.

2. Cât despre aspect, vreau să menționez faptul că ar trebui să scoți albul acela de pe fundal, background-ul ar trebui să fie cât mai închis și să dea un vibe destul de plăcut pe forum. Ei bine, în temă se găsește originalitate, fă tu ceva original, schimbă culori, dacă tot iei teme de pe net (presupun) măcar modifică-le, schimbă-i butoanele, mută meniurile...

Atât am avut de zis, la punctul 1 forumul se presupune a fi populat, fără membri nu știu cum poți reuși.

Baftă !

Posted (edited)

Să înțeleg că este gata cu acest forum?

This site can’t be reached

forum.eteralgame.ro’s server DNS address could not be found.

ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Edited by Valentin T.
  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.