Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Sa importi alta tema...

Nu mai luati toate porcariile de pe net facute de oricine fara experienta si nu o sa mai aveti probleme. Pare destul de intentionata treaba aia, fiindca daca era sa zicem un div in plus, probabil se vedea rau si restu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
6 minutes ago, gadeas said:

Sa importi alta tema...

Nu mai luati toate porcariile de pe net facute de oricine fara experienta si nu o sa mai aveti probleme. Pare destul de intentionata treaba aia, fiindca daca era sa zicem un div in plus, probabil se vedea rau si restu.

Ciuda , deoarece stiu o comunitate care are aceasta tema, si nu are probleme , se rezolva sau...?

Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe FhiZsPe.png

Posted

Să văd problema, să văd dacă se poate rezolva sau nu. Dacă nu știi cum, intri din ACP la profilul meu și parcă in global trebuie să dai, acolo alegi tema care vă dă probleme și dai save.

• Upvote 1
Posted
2 minutes ago, DeNyS. said:

Să văd problema, să văd dacă se poate rezolva sau nu. Dacă nu știi cum, intri din ACP la profilul meu și parcă in global trebuie să dai, acolo alegi tema care vă dă probleme și dai save.

Pai nu merge change theme? este pe vizibil!

Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe FhiZsPe.png

Posted

Până și tema de default are bug-uri, cine știe de ce. Și răspunsul este nu, nu este. Setează tema pe default, așa faci mai intâi. Și de-acum gata cu posturile aiurea, dacă nu știi, dă-mi PM.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.