=NEXUS= Posted June 20, 2017 Report Posted June 20, 2017 (edited) Parere FORUM »»» http://booter.ro/forum/ vreau parere sincera... va astept si pe server cu o parere GM » RPG.BOOTER.RO Bafta all !! Edited June 20, 2017 by =NEXUS=
Cosmin Popovici Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 Ce pot sa zic , tema este un edit dar care nu este chiar asa de reusit , mie personal inafara de header , nu-mi place nimic. E doar parerea mea , nu o lua personal. Oricum mult succes cu coumunitatea! doar1click - servicii webdesign
Valentin T. Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 (edited) Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă. V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist. Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc. Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele. Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât. Edited June 21, 2017 by Valentin T. 2
DeNyS. Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 So.. Cum a zis Valentin, scoateți iconițele de la grade. Merge dacă le pui la grade speciale gen Premium sau ce vreți voi, nu la toate. In sidebar, la Discord, poza de background este prea low quality: schimbați-o, dar nu numai, chiar și tranzițiile sunt luate din altă parte, copiate. Faceți ceva simplu, este mult mai acceptabil. La logo, na, să zicem că text-ul principal se poate lăsa, dar cel secundar este prea urât. Luăm ca exemplu: http://booter.ro/forum/index.php?/topic/60-web-online-update/, pe unde este cu grii, nu stă deloc bine. Alegeți altă culoare. 3
=NEXUS= Posted June 21, 2017 Author Report Posted June 21, 2017 (edited) 1 hour ago, Vali Leo said: Multumesc tuturor de parerea pozitiva si negativa am sa mai modific cum ati zis voi sa vad cum arata mersi de parere...... si Bafta all Edited June 21, 2017 by =NEXUS=
Filip Cristian Posted July 26, 2017 Report Posted July 26, 2017 Am fost fondator pe booter.ro acum multi ani in urma, acolo am inceput sa fac teme pentru ipb, insa arata cu totul altfel, acum arata jalnic. Totusi, cum ai pus mana pe domeniu? www.evict.ro EVICTro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now