Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • aqNzxkc.png Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă.
  • V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist.
  • Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc.
  • YlAUylZ.png Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele.
  • Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât.
Edited by Valentin T.
  • Upvote 2
Posted

So.. 

• Cum a zis Valentin, scoateți iconițele de la grade. Merge dacă le pui la grade speciale gen Premium sau ce vreți voi, nu la toate.
  • In sidebar, la Discord, poza de background este prea low quality: schimbați-o, dar nu numai, chiar și tranzițiile sunt luate din altă parte, copiate. Faceți ceva simplu, este mult mai acceptabil.
  • La logo, na, să zicem că text-ul principal se poate lăsa, dar cel secundar este prea urât.
  • Luăm ca exemplu: http://booter.ro/forum/index.php?/topic/60-web-online-update/, pe unde este cu grii, nu stă deloc bine. Alegeți altă culoare.
  • Upvote 3
Posted (edited)
1 hour ago, Vali Leo said:

Multumesc tuturor de parerea pozitiva si negativa :) am sa mai modific cum ati zis voi sa vad cum arata  ;) mersi de parere...... si Bafta all

Edited by =NEXUS=
  • 1 month later...
Posted

Am fost fondator pe booter.ro acum multi ani in urma, acolo am inceput sa fac teme pentru ipb, insa arata cu totul altfel, acum arata jalnic.

Totusi, cum ai pus mana pe domeniu?

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.