Robert Constantin Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 Buna seara am cumparat o plăcută de 4 gb ddt3 1333 mhz Am încercat sa o montez calculatorul face beep beep beep după 2 minute maxim nu mai face Înainte sa dau comanda am verificat voltaj tot
V_777 Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 Înainte de a comanda o plăcută de memorie trebuiesc verificate mult mai multe decat amperajul, trebuie sa ai în vedere cata memorie suporta placa de baza și cata memorie suporta procesorul, ce frecventa suporta fiecare iar dacă ai 4 sloturi de ram fi foarte atent pentru ca în general 2 porturi suporta 1333 MHz iar celelalte 2 au frecventa mai mica. Dane mai multe detalii despre pc.
+dOc MFX Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 1 hour ago, V_777 said: Înainte de a comanda o plăcută de memorie trebuiesc verificate mult mai multe decat amperajul, trebuie sa ai în vedere cata memorie suporta placa de baza și cata memorie suporta procesorul, ce frecventa suporta fiecare iar dacă ai 4 sloturi de ram fi foarte atent pentru ca în general 2 porturi suporta 1333 MHz iar celelalte 2 au frecventa mai mica. Dane mai multe detalii despre pc. pretenas, Posted June 23, 2017 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Recommended Posts