Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Exista o setare de la shoutbox care era ceva de gen "Theme 2" si era pozitia, daca cauti putin prin setariile de la aplicatia Shoutbox sigur gasesti. Cine are IPB 3.4.X si poate sa confirme exact cum se numea ar fi bine.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
34 minutes ago, Valentin T. said:

Intră în ACP --> Other Apps --> Shoutbox --> Settings --> [Hook] Global Shoutbox.

Calută Global Shoutbox Look și alege Theme 2.

da dar nu merge  , e tot mare eu vreau sa il fac gen marimea aia si sa si sidebar 

Posted
1 hour ago, STF said:

da dar nu merge  , e tot mare eu vreau sa il fac gen marimea aia si sa si sidebar 

Încearcă pe rând fiecare versiune de acolo: Theme 1, 2 etc. până dai de poziția de care ai nevoie.

Nu mai utilizez ipb 3 ca să știu sigur care este setarea corectă.

• Upvote 1
Posted
Just now, Valentin T. said:

Încearcă pe rând fiecare versiune de acolo: Theme 1, 2 etc. până dai de poziția de care ai nevoie.

Nu mai utilizez ipb 3 ca să știu sigur care este setarea corectă.

pai doar 2 teme sunt amandoua merg la fel , pff vreau mult sa fac chatul mai mic

Posted

Ceea ce au făcut ăia, practic au modificat codul. Nu este nicio temă din shoutbox. Este pur si simplu cod mutat dintr-o parte și lipit in alta. Soluția pentru așa ceva nu există, tre' să te descurci singur sau dacă ăia sunt generoși, intreabă-i dacă vor să iți spună cum au făcut s-o facă-n modul ăla.

Temele alea, 1 și 2, schimbă doar aspectul de la form și de la butoane, lărgimea este tot aia.

Posted
7 hours ago, (c) MrN said:

Intră la Shoutbox la Hook Global Shoutbox  

Hook to enable : Above forum categories. ( Board Index Only) . Enjoy.

mersi man 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.