Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut PCT, as dori sa scad din temperatura procesorului deoarece creste destul de mult in perioada aceasta. In carcasa am 3 locuri de pozitionare a 3 ventilatoare noi(unul in spate unde sunt cablurile, unul jos si unul in partea laterala pe partea cu coolerul. Pentru a scadea temp la procesor unde ar trb sa pun un ventilator? Eu ma gandeam pe partea laterala sa-l pun, dar ma gandesc ca il incurca pe cel de pe cooler :/ . Astept raspunsul vostru! Multumesc!

Edited by Sho-Kar-ON

Posted
1 hour ago, Sho-Kar-ON said:

Salut PCT, as dori sa scad din temperatura procesorului deoarece creste destul de mult in perioada aceasta. In carcasa am 3 locuri de pozitionare a 3 ventilatoare noi(unul in spate unde sunt cablurile, unul jos si unul in partea laterala pe partea cu coolerul. Pentru a scadea temp la procesor unde ar trb sa pun un ventilator? Eu ma gandeam pe partea laterala sa-l pun, dar ma gandesc ca il incurca pe cel de pe cooler :/ . Astept raspunsul vostru! Multumesc!

Ar trebui sa-l pui pe lateral,nu are de ce sa il incurce pe celalalt cooler,ba din contra, ii va da mai multa forta...lucrand impreuna.

• Moderators
Posted

Ar trebuii sa pui poate 2, unu pe lateral (care trage aeru inauntru) sal ajute pe cel de pe cooler si altu in spate care sa scoata aeru, daca nu, aeru se va invartii in interior si normal aeru e recomandat sa treaca prin carcasa, gen din fata si sa iasa prin spate sau pe sus.

Daca ai deja un fan/-uri in fata, eu as pune unu pe spate sa scoata aeru cald din interior, daca nu ai niciunu in fata si poti pune, as pune 1 frontal (sau lateral daca nu poti frontal) si unu in spate.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.