Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stai așa, de când tema aia este cumpărată?

• Index de pe internet.
  • Nu ați configurat nici grupurile, ex. mărimea la avatare. lol.
  • Adăugați categorii care nu vă aduce niciun beneficiu, doar ca să fie acolo, să fie vizibilă. Unica activitate pe care o s-o aibe o să fie atunci când o să faceți modelele și regulamentele.

Eu v-am spus de multe ori: configurați, faceți tot ce trebuie după faceți cerere de review. 

// Ca staff, pot să zic că sunteți de nota 0. Vă dau un consiliu, „ai grad ca să vorbești”. Vă felicit !

• Upvote 1
Posted
  • Index-ul este pe majoritatea comunităților, nu este nimic schimbat.
  • Nu aveți o identitate vizuală ( un logo )
  • Lipsesc imagini din sidebar de la welcome guest.
  • Culorile de pe forum sunt total aiurea, albastru, verde, mov nimic concret.
  • Gramatica staff-ului este una foarte îngrozitoare.
  • Staff-ul nu pare deloc matur ( Dau de pika netu ) - nume folosit prin 2007-2008 
  • Tema este luată de pe invision virus ori de pe webflake și pus un copyright fals ( Asta dacă voi chiar nu ați dat bani pe o tema ca asta ) 

Eu personal vă dau maxim 1 lună până expiră hostul de 2 gb probabil de la o firmă fantomă!

• Upvote 2

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Soooo...

• Index de pe net , doar modificat si atat , puteati si voi sa mai adaugati ceva sa-l faceti macar diferit decat cel care este pe net.
  • Tema lasa de dorit , luata de pe net si deja este " Forum Skin By BOSS " numai de aici rezulta calitatea forumul si cat de corecti sunteti.
  • Categoriile sunt facuta ca sa fie facute , sa para sa aveti si voi ceva acolo..
  • Si multe altele .. ar trebuie sa va ganditi bine ce doriti.

Mult succes cu acesta 'comunitate' !

Cu stima si respect,

Popovici C.

Posted

Salut, in primul rand de ce ti-a fost lene sa fac si tu o descriere forumului tau sau macar sa lasi un link in descrierea topicului?
Index-ul nu imi place de loc, este de pe net luat, nu are nimic special, decat un video pe background.
Sus in stang la Link-uri nu ai nimic util acolo, ba chiar din contra, sunt blank.
Frumos limbaj din patea unui fondator pe chat-ul principal al comunitatii:
tkXTTOl.png
Mesajul privat care l-am primit de la bot mi s-a parut pur si simplu patetic. Fie il faceti mai complex si mai frumos, fie il scoateti.
La fel si mesajul din chat. Nu este cine stie ce care sa va aduca un plus.
Tema aia nu cred ca este cumparata, mai degraba editata de pe net sau luata direct asa.
Header-ul nu prea are nicio legatura cu comunitatea, nu logo, nu header personalizat. Pur si simplu o imagine de pe net.
Iconitele de la forumuri sunt cele default mai putin la GameTracker Clan, unde ai pus un f_icon foarte urat. La fel si culorile alese pentru acel banner de la gametracker.
La servere de ce tineti si Counter-Strike 1.6 daca e gol si se vede urat? La fel si cu banner-ul de la TS. Culori urate alese, care nu au legatura cu tema.
In rest sectiunile nu sunt foarte stralucite ca sa zici wow. Sunt destul de urat facute si nearanjtare.
Partea de jos a forumului arata cat de cat ok, legenda arata binisor insa nu e stralucita si aveti acest bug:
67FG0cc.png
La fel este si la Reply to this topic.
Sidebar-ul arata ok, cu exceptia Recent Status Updates.
Deasemenea nu va apar 2 imagini din userinfo-ul din sidebar:
IAmIRRs.png
Vad ca aveti sistemul downloads (probabil nulledd), dar il aveti degeaba deoarece sectiuni si materiale nu exista pe el.
Mi se pare urat efectul de rotunjire al avatarului in momentul in care intri pe profilul cuiva. Nu da prea bine mai ales ca are si un border alb, deasemenea la fel si in topicuri.
E cam aiurea si acel efect de rotire al avatarului, stiu ca sunt la moda spinnerele dar nici chiar asa.
Userinfopanel-ul din topicuri este prea simplu, mie personal nu imi place.
Culorile de la butoanele din topicuri nu se potrivesc cu, culorile temei. Tema are o nuanta de albastru, iar butoanele sunt turqoise
Inca o chestie care ma amuza la aceasta comunitate. Republicanii Community. Ne-am murdarit de romgleza pe maini :)) Cum sa ai comunitate cu nume romanesc si la urma sa ii adaugi community?
Puteai sa pui Comunitatea Republicanii, sunt mult mai ok, maine poimaine o sa vad Aprozar Community.
Pe langa toate acestea pana sa fac cont, sus am vazut un text care mi-a atras din nou atentia:
Willkommen auf Republicanii Community
Asta sincer mi s-a parut cea mai maxima. Denumirea comunitatii in romana cu slogan in engleza si texte in germana =))

Cam acesta a fost review-ul meu pentru acesta comunitate, nu mi se pare sincer ca va fi ceva de viitor sau ceva serios, avand in vedere aspectele prezentate mai sus.

PS Scuzati-mi greselile gramaticale sau literele mancate, dar sunt pe un nou laptop care are tastatura mai mica si imi e mai greu fiind obisnuit cu tastatura mare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.