Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna, am si eu o problema, dupa ce am urcat platforma IPB in ftp cand intru pe site imi apare asta 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /storage/ssd4/270/2234270/public_html/forum/initdata.php:382 Stack trace: #0 /storage/ssd4/270/2234270/public_html/forum/index.php(21): require_once() #1 {main} thrown in /storage/ssd4/270/2234270/public_html/forum/initdata.php on line 382

Vreau sa precizez ca versiunea de ipb este 3.4.6

Si doar cand urc platforma IPB imi apare aceasta erroare, am urcat o platforma MyBB si nu am avut probleme dar ca eu vreau IPB :))

Tin sa precizez ca este host gratis + domeniu gratis, in trecut am mai avut host si domeniu gratis si a mers sa urc o platforma IPB

Multumesc anticipat

• Moderators
Posted

- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou

A mai fost rezolvat de cateva ori, search. Oricum host gratis deja spune multe, un sfat ar fi sa dai search si aldoilea ar fi sa verifici ce versiune PHP ai, ar trebuii oricum sa ai 5.6 sau 7.0 sau chiar 7.1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.