Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acum 2 saptamani mi-am achizitionat o unitate de la Media Ga*axy cu procesor Intel Core i5 7400 3.00 ghz / 3.5 ghz, placa video asus geforce gtx 1060 6gb, hdd toshiba hdwd110, placa de baza Asus Intel H110, sursa 500W. Uitati aici link-ul de la unitate (pe media ga*axy) : link .
Ieri mi-am descarcat si instalat gta 5 de pe steam, si am inceput story mode-ul. M-am jucat aproximativ 8 ore incontinuu, avand si al 2-lea monitor bagat, care este unul foarte vechi si mic, dar care totusi ma ajuta. Mai pe seara, dupa ce am iesit din gta 5, ma uitam pe Youtube si dintr-odata calculatorul s-a restartat fara motiv, de 2 ori. L-am stins pe la ora 10:30, iar astazi m-am sculat la 10:00 si de la 10:00 pana pe la 12:30 m-am jucat gta 5 story mode, fara al 2-lea monitor. Cand am iesit din gta 5 si am intrat pe youtube, din nou, s-a restartat fara motiv. Nu stiu de la ce ar putea fi, ma gandesc ca nu are legatura cu sursa, avand in vedere ca am calculatorul de 2 saptamani cumparat din magazin. Daca ma puteti ajuta cumva? Nu mi s-a intamplat decat cand eram pe youtube.

• Moderators
Posted

Incearca sa verifici logu de erori de la Windows odata ce isi da restart singur sa vezi care este eroarea daca exista si daca ai pus Windows pe PC, daca inca e Ubuntu, atunci nu stiu cum poti vedea. Pentru Windows trebuie sa:

1. In search-ul de la Windows 10 poti scrie Event Viewer, sau cu vechea metoda de Run, poti scrie eventvwr
  2. Odata deschis mergi la Windows Logs > System si verifica logurile

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.