STF Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Salut pct astazi m-am jucat putin cu tema lui sixty evident ma refer la cea facuta pentru ecila varianta 3.4.x Sa fie clar nu imi asum drepturile de autor , tema nu e a mea e free pe net , doar ca ma plictiseam si am editat , acum nu stiu vreau parerea voastra mie unul mi se pare draguta cum a iesit va las link sa puteti vedea tema live http://ashezdesign.hol.es/board/ Multumesc frumos , i'm out
RUdolspa Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Add skype: Alex.constantin43 sa vorbim putin
Moderators gadeas Posted July 15, 2017 Moderators Report Posted July 15, 2017 4 hours ago, RUdolspa said: Add skype: Alex.constantin43 sa vorbim putin Exista PM pentru chestii de genu, nu trebuie sa postezi aici sa vedem toti. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Ștefan A. Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Măcar mi-ai lăsat drepturile. E ok pentru început. Nu e una din cele mai reușite teme ale mele. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
STF Posted July 16, 2017 Author Report Posted July 16, 2017 (edited) 58 minutes ago, Alex6ndru said: Măcar mi-ai lăsat drepturile. E ok pentru început. Nu e una din cele mai reușite teme ale mele. nu vad de ce mi-as asuma drepturile daca nu am facut eu acel lucru , asta e mentalitate proasta de ati pune numele tau acolo daca nu e facut de tine, si cum se spune "numele prostilor pe toate gardurile". Cu privire la tema mie imi place si fara editurile mele , e simplista si draguta , sunt la inceput nu am pe cineva sa ma invete sau chesti de genu , dar poate ajung si eu cineva cunoscut in aces domeniu . Multumesc astept review-urile vostre in continuare Edited July 16, 2017 by STF
DeNyS. Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Nu văd mari modificări față de tema făcută de Alex. Chestiile pe care le văd că-s modificate sunt: background-ul de la body; favicon-ul ăla cu bg și border; culorile de bază; statiscile sunt urâte la cum sunt făcute acum; bg-ul de la mesajul de vizitator nu se potrivește; fă altul, să fie diferit, nu cel de la body. Chestiile care-mi plac sunt: efect-ul de la logo, foarte tare. Imi place că ai folosit și Material Icons; dacă vrei să folosești MI folosește-le doar pe alea, nu și Font Awesome. 2
STF Posted July 16, 2017 Author Report Posted July 16, 2017 4 minutes ago, DeNyS. said: Nu văd mari modificări față de tema făcută de Alex. Chestiile pe care le văd că-s modificate sunt: background-ul de la body; favicon-ul ăla cu bg și border; culorile de bază; statiscile sunt urâte la cum sunt făcute acum; bg-ul de la mesajul de vizitator nu se potrivește; fă altul, să fie diferit, nu cel de la body. Chestiile care-mi plac sunt: efect-ul de la logo, foarte tare. Imi place că ai folosit și Material Icons; dacă vrei să folosești MI folosește-le doar pe alea, nu și Font Awesome. problema e ca mi nu atatea iconite ca la font awesome si casa compensez putin am folosit si fa , tema nu e terminata sa vad de un designer sa ma ajute cu anumite lucruri statisticile inca ma gandesc cum sa le fac , poate le pot integra in footer
STF Posted July 20, 2017 Author Report Posted July 20, 2017 13 hours ago, Sn!k3rs said: nu e mare ce dar arata ok Ai un regulament de citit nu lasa reply asa aiurea , te rog editeaza si lasa un review decent nu 3 cuvinte si e review @gadeas 1
Cristian Andrei Posted July 20, 2017 Report Posted July 20, 2017 Mai lucrează, încă ești începător față de alți membri de pe această comunitate, încearcă să-ți creezi propria temă, dacă ai nevoie de ajutor există categorie specială pentru IPB pe forum. Pentru început, e ok. 1
STF Posted July 27, 2017 Author Report Posted July 27, 2017 UPDATE TEMA NOUA , astept review-urile vostre in continuare @DeNys. @Alex6ndru
DeNyS. Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 In primul rând,văzând că ai ceva vechime mă aștept să respecți regulamentul, fără spam. La bara de navigație mai trebuie să lucrezi; dacă faci o bară de navigație de tip 50px (inălțime), iconițele trebuie să fie in mijloc, nu cum este la tine; exemplu: http://imgur.com/a/CYwxB Despre culoare, imi place foarte mult. Nu este rea, gg ! In topic: http://ashezdesign.hol.es/board/index.php?/topic/1-welcome/ --- ar trebuii să lucrezi mai mult la design. Mai multă silință. Scrollbar-ul trebuie să fie puțin mai mic. Eu iți fac o propunere, schimbă ce ai tu cu: ::-webkit-scrollbar { width: 5px; height: 10px; } Banner-ul nu se potrivește, la fel cu input-urile de log in. Mai lucrează și vino când ai făcut gen 50%, 70%, nu când doar ai modificat doar 25% din temă.
Ștefan A. Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 nu merge css Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now