Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pct astazi m-am jucat putin cu tema lui sixty evident ma refer la cea facuta pentru ecila varianta 3.4.x

Sa fie clar nu imi asum drepturile de autor , tema nu e a mea e free pe net , doar ca ma plictiseam si am editat , acum nu stiu vreau parerea voastra mie unul mi se pare draguta cum a iesit 

va las link sa puteti vedea tema live http://ashezdesign.hol.es/board/

Multumesc frumos , i'm out

• Moderators
Posted
4 hours ago, RUdolspa said:

Add skype: Alex.constantin43 sa vorbim putin :D

Exista PM pentru chestii de genu, nu trebuie sa postezi aici sa vedem toti.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)
58 minutes ago, Alex6ndru said:

Măcar mi-ai lăsat drepturile. E ok pentru început. Nu e una din cele mai reușite teme ale mele.

nu vad de ce mi-as asuma drepturile daca nu am facut eu acel lucru , asta e mentalitate proasta de ati pune numele tau acolo daca nu e facut de tine, si cum se spune "numele prostilor pe toate gardurile". Cu privire la tema mie imi place si fara editurile mele , e simplista si draguta , sunt la inceput nu am pe cineva sa ma invete sau chesti de genu , dar  poate ajung si eu cineva cunoscut in aces domeniu . Multumesc astept review-urile vostre in continuare

Edited by STF
Posted

Nu văd mari modificări față de tema făcută de Alex. Chestiile pe care le văd că-s modificate sunt:

• background-ul de la body;
  • favicon-ul ăla cu bg și border;
  • culorile de bază;
  • statiscile sunt urâte la cum sunt făcute acum;
  • bg-ul de la mesajul de vizitator nu se potrivește; fă altul, să fie diferit, nu cel de la body.

Chestiile care-mi plac sunt:

• efect-ul de la logo, foarte tare.
  • Imi place că ai folosit și Material Icons; dacă vrei să folosești MI folosește-le doar pe alea, nu și Font Awesome.
  • Upvote 2
Posted
4 minutes ago, DeNyS. said:

Nu văd mari modificări față de tema făcută de Alex. Chestiile pe care le văd că-s modificate sunt:

• background-ul de la body;
  • favicon-ul ăla cu bg și border;
  • culorile de bază;
  • statiscile sunt urâte la cum sunt făcute acum;
  • bg-ul de la mesajul de vizitator nu se potrivește; fă altul, să fie diferit, nu cel de la body.

Chestiile care-mi plac sunt:

• efect-ul de la logo, foarte tare.
  • Imi place că ai folosit și Material Icons; dacă vrei să folosești MI folosește-le doar pe alea, nu și Font Awesome.

problema e ca mi nu atatea iconite ca la font awesome si casa compensez  putin am folosit si fa , tema nu e terminata sa vad de un designer sa ma ajute cu anumite lucruri

statisticile inca ma gandesc cum sa le fac , poate le pot integra in footer

Posted
13 hours ago, Sn!k3rs said:

nu e mare ce dar arata ok

Ai un regulament de citit nu lasa reply asa aiurea , te rog editeaza si lasa un review decent nu 3 cuvinte si e review  @gadeas

• Downvote 1
Posted

Mai lucrează, încă ești începător față de alți membri de pe această comunitate, încearcă să-ți creezi propria temă, dacă ai nevoie de ajutor există categorie specială pentru IPB pe forum. Pentru început, e ok.

• Upvote 1
Posted

In primul rând,văzând că ai ceva vechime mă aștept să respecți regulamentul, fără spam.

• La bara de navigație mai trebuie să lucrezi; dacă faci o bară de navigație de tip 50px (inălțime), iconițele trebuie să fie in mijloc, nu cum este la tine; exemplu: http://imgur.com/a/CYwxB
  • Despre culoare, imi place foarte mult. Nu este rea, gg !
  • In topic: http://ashezdesign.hol.es/board/index.php?/topic/1-welcome/ --- ar trebuii să lucrezi mai mult la design. Mai multă silință.
  • Scrollbar-ul trebuie să fie puțin mai mic. Eu iți fac o propunere, schimbă ce ai tu cu:
::-webkit-scrollbar {
    width: 5px;
    height: 10px;
}
  • Banner-ul nu se potrivește, la fel cu input-urile de log in. Mai lucrează și vino când ai făcut gen 50%, 70%, nu când doar ai modificat doar 25% din temă.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.