Alex_G Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Salut! Am primit recent un laptop Asus X522M si nu ii mergea Windows-ul asa ca am reinstalat win 7 ultimate pe 64 bit(acelasi Win ce l-am avut si pe PC). Dupa instalarea Windows-ului am vrut sa conectez laptopul la reteaua de Wi-fi de acasa, dar in loc de iconita de wireless imi apare cea de LAN jos in bara langa ceas. Am tot cautat si instalat pe drivere pentru wi-fi dar nu am reusit sa fac sa pot seta o conexiune de genu pe el. Nici in control panel nu apare "Set up a wireless connection". Imi puteti spune va rog cum sa rezolv aceasta problema??
AndrewDesigns Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Și eu am Laptop și la fel am avut problema asta când am instalat Windows-ul care-l aveam și pe PC, după mi-am descărcat windows special pentru Laptop și după mi-a mers că nou. Mic tutorial Instalare Windows corect - http://pclaptop.ro/instalare-windows-7-indicatii/ 1
+MaTTeO Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Conecteaza-ti laptopul la reteaua lan si lasa-l sa isi faca updateurile la windows.. mia asa mi-a mers.. dupa updateuri si-a instalat singur dirverul corect pentru placa wireless 1
Alex_G Posted July 30, 2017 Author Report Posted July 30, 2017 Am incercat cu update-ul, dar din pacate wi-fi tot nefunctional este.. Iar cat despre windows, nu cred ca e windows special pentru PC si altul pt Laptop, totusi voi incerca si metoda aia. Incerc sa mai caut pe net alte solutii, nici nu stiu ce sa mai fac.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now