Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!
Am primit recent un laptop Asus X522M si nu ii mergea Windows-ul asa ca am reinstalat win 7 ultimate pe 64 bit(acelasi Win ce l-am avut si pe PC). Dupa instalarea Windows-ului am vrut sa conectez laptopul la reteaua de Wi-fi de acasa, dar in loc de iconita de wireless imi apare cea de LAN jos in bara langa ceas. Am tot cautat si instalat pe drivere pentru wi-fi dar nu am reusit sa fac sa pot seta o conexiune de genu pe el. Nici in control panel nu apare "Set up a wireless connection".
Imi puteti spune va rog cum sa rezolv aceasta problema?? :)

Posted

Conecteaza-ti laptopul la reteaua lan si lasa-l sa isi faca updateurile la windows.. mia asa mi-a mers.. dupa updateuri si-a instalat singur dirverul corect pentru placa wireless

• Upvote 1

iFwYryB.jpg

Posted

Am incercat cu update-ul, dar din pacate wi-fi tot nefunctional este.. Iar cat despre windows, nu cred ca e windows special pentru PC si altul pt Laptop, totusi voi incerca si metoda aia.

Incerc sa mai caut pe net alte solutii, nici nu stiu ce sa mai fac. :|

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.