VasileVasile1998 Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 (edited) Deci, am incercat mai multe versiuni de ShoutBox, dar cand mi-l instalez apare asa: (Cand scot shoutbox-ul revine totul la normal) Nu e dela tema, am incercat Rebuild la ShoutBox, etc, dar nu merge. Ma poate ajuta cineva? (Am IP.Board 3.4.8 ) Edited July 29, 2017 by VasileVasile1998
Moderators gadeas Posted July 29, 2017 Moderators Report Posted July 29, 2017 Verifica logu de erori de la apache sau engine-ul folosit de host. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+ZEW Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Ce versiune folosesti la Shoutbox? 1 "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
VaSeA[] Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 On 7/29/2017 at 6:01 AM, DeNyS. said: Imcompatibilitate de versiune. Atunci ce versiune merge? Ca am incercat vreo 3 versiuni
+ZEW Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 (edited) 10 hours ago, VaSeA[] said: Atunci ce versiune merge? Ca am incercat vreo 3 versiuni Rectific: Ce versiuni ai incercat? Edited July 31, 2017 by ZEW "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
robertwty Posted August 4, 2017 Report Posted August 4, 2017 http://www53.zippyshare.com/v/9t9dNNTa/file.html Poftim,asta e imposibil sa nu mearga e luata de pe invision virus,pe asta o folosesc si eu am pus link zippyshare deoarece nu toti au cont invision virus Quote www.mascatii.ro @ Since 2017 O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now