VaSeA[] Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 (edited) Deci, nu am facut nimic la tema, am si schimbat-o cu una needitata si uitati ce imi apare: Va rog frumos, nu stiu care e problema. Am incercat o alta tema si merge. Tin sa precizez ca la mai mutle teme imi apare erroarea aceasta. Si nu cred ca e din cauza temelor, dar, astept raspuns de la voi. Edited July 31, 2017 by VaSeA[]
1 Moderators gadeas Posted July 31, 2017 Moderators Report Posted July 31, 2017 Repet ce-a ce am spus la ultimele 5 topicuri... Te-ai uitat in logu de erori de la apache sau engine-ul folosit de host? Daca nu, uitate si vezi eroarea, daca tot nu sti ce inseamna, revino aici cu eroarea ce iti apare. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
0 VaSeA[] Posted July 31, 2017 Author Report Posted July 31, 2017 22 hours ago, gadeas said: Repet ce-a ce am spus la ultimele 5 topicuri... Te-ai uitat in logu de erori de la apache sau engine-ul folosit de host? Daca nu, uitate si vezi eroarea, daca tot nu sti ce inseamna, revino aici cu eroarea ce iti apare. Sunt nou in IP.Board 4, unde gasesc apache sau alea ca sa vad erorile?
0 Moderators gadeas Posted July 31, 2017 Moderators Report Posted July 31, 2017 Nu are nici-o legatura cu IPB 4, vorbeste cu firma de hosting de unde poti vedea logu de erori. Normal optiunea asta o gasesti in CPanel sau in majoritatea panourilor. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Question
VaSeA[]
Deci, nu am facut nimic la tema, am si schimbat-o cu una needitata si uitati ce imi apare:
Va rog frumos, nu stiu care e problema. Am incercat o alta tema si merge.
Tin sa precizez ca la mai mutle teme imi apare erroarea aceasta. Si nu cred ca e din cauza temelor, dar, astept raspuns de la voi.
Edited by VaSeA[]3 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now