+robotboy Posted August 4, 2017 Report Posted August 4, 2017 Salutari, un amic vrea sa isi cumpere o camera video auto, si tot insista ca vrea ca aceasta sa filmeze in bucla. Nu am apucat sa il intreb ce inseamna aceasta filmare in bucla. Cateva lamuriri ? Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted August 4, 2017 Report Posted August 4, 2017 Loop recording, sau filmarea in bucla este o functie a camerelor care face posibila inregistrarea continua chiar daca mediul de stocare s-a umplut. Poate imparti filmarile in clipuri de maxim 1, 3, 5, 10, etc. minute, si apoi cand nu mai e spatiu liber suprascrie cel mai vechi fisier video cu cel proaspat. Lamurit ? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted August 4, 2017 Author Report Posted August 4, 2017 Superb. Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now