Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, am primit un Samsung Galaxy S8 de la firma si pentru a-l proteja putin am vazut ca exista folii de protectie de silicon (plastic siliconat) si sticla. Recomandati folia de sticla pentru S8 sau sa raman la cea normala, sau sa nu ii pun nicio folie avand Corning Gorilla Glass 5?

Ma intereseaza sa-l protejez in de zgarieturi si in caz ca il scap, sa nu se sparga.

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Samsung nu a produs si momentan nici nu produce folii de sticla. Asadar, daca optezi pentru folia de sticla, nu o sa gasesti oficiale, asta ca sa stii de la inceput.

Din punctul meu de vedere, folia se aplica doar pentru a feri ecranul de zgarieturile ce pot aparea. Nu exista folie care sa garanteze ca nu se va sparge ecranul atunci cand telefonul este scapat pe jos. Depinde mult de cum si pe ce cade, de cum este aplicata folia, etc. Am intalnit cazuri in care folia de sticla era intacta, iar display-ul crapat.

Intr-adevar, pe ecranele drepte, folia de sticla putea constitui un avantaj atunci cand telefonul era scapat pe jos, insa pe ecranele curbate (S6 Edge, S7 Edge si S8/S8+) nu am vazut pana acum o folie care sa stea lipita cum trebuie. Majoriteatea prind aer intre ecran si folie si diminueaza sensibilitatea touchscreen-ului + alte experiente neplacute (cea mai comuna fiind neputinta de a da swipe down din bara de notificari - merge dar nu din prima).

Am pus mana pe un S8+ cu folie de sticla, si pe langa faptul ca arata oribil din punctul meu de vedere, atunci cand atingeam ecranul pentru a deschide aplicatii, nu se intampla nimic, trebuia sa apas pe ecran (ca la touchscreenul rezistiv) ca sa-l pot folosi. De ce i-as face asta unui asemenea telefon?

Eu sunt adeptul foliei de silicon, oficiale: Folie de protectie Samsung pentru Galaxy S8Folie de protectie Samsung pentru Galaxy S8 Plus
Nu schimba deloc experienta de utilizare a telefonului, este subtire si siliconul este suficient de rezistent pentru a proteja.

Alegerea iti apartine.

• Like 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.