Jump to content

Recommended Posts

Posted

De cateva zile ma tot suna numarul asta: 031 403 6260, la diverse ore din zi, si de cele mai multe ori atunci cand nu pot raspunde, fie ca dorm, fie ca sunt in sedinte sau fac alte lucruri. Ceea ce ma deranjeaza e ca suna zilnic la ore precum, 8-9 dimineata, 11, 14, 15, sunt foarte insistenti si atunci cand sun inapoi, clasic, imi spune ca numarul format nu exista/nu este alocat.

Am citit pe internet despre numarul asta si cica ar fi de la sondaje de opinie, altii spun ca atunci cand au raspuns persoana care a sunat nu zicea nimic.

Ati avut de-a face cu acest numar?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• 6 years later...
Posted

Da, am fost si eu sunata de acest numar, si fara sa stiu cine e am raspuns.

Parca au zis ca sunt compania cgs sau cgs...si ca daca am 10 minute la dispozitie pt un sondaj, din amabilitate am zis ok..

Dar cand au inceput sa ma intrebe cate persoane sunt unde locuiesc eu, cine plătește curentul,  ce salariu am...am zis pas. Si mi a inchis.

Nu e ok sa intrebi oamenii asa ceva, nu stiu ce vor sa faca ...dar nu e ok

• 2 months later...
Posted

Studii de piata, insistenti, agasanti. Am reamintit ca numarul meu nu este public, si m-au MINTIT ca l-au gasit intr-o baza de date publice. Am amenintat cu GDPR, si mi-au inchis instant.

• 2 months later...
Posted

vorba aia , dupa 6 ani m am gandit sa deschid conversatie pe un topic vechi 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.