Jump to content

Telefon spart de companie în garantie


Recommended Posts

Buna ziua ! Am dus un telefon obținut din un abonament, la companie pentru a mi se remedia niște probleme tehnice ( nu erau din vina mea, telefonul se stingea la 30% si nu se mai aprindea până nu conectam încărcătorul) , iar după cele 15 zile lucrătoare în care mi s-a spus ca mi se vor remedia problemele, telefonul meu care nu avea nici măcar o mica spărtură pe ecran, mi s-a returnat cu ecranul " înflorat " . Am spus de cum am văzut telefonul ca aceasta problema nu o avea telefonul, iar cei de la magazinul de telefonie mi-au spus că a fost spart de cei de la garantie si ca-mi vor da unul nou. Mi s-a parut cam ciudat si am si impresia ca nu voi primi, din anumite motive. As vrea o parere, cum se procedează în astfel de situații.  Va multumesc anticipat !

Link to comment
Share on other sites

1. Dacă chiar ţi-au precizat 15 zile LUCRĂTOARE, te-au păcălit. Problemele de garanţie trebuiesc soluţionate în 15 zile CALENDARISTICE din punct de vedere legal

2. Dacă nu ai poze cu starea fizică a telefonului înainte de a-l trimite în garanţie, nu prea ai ce face. Poţi încerca o plângere la OPC, e undeva la 50-50 şanse de câştig

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Telefon spart de companie în garantie
  • 2 weeks later...

In mod normal atunci cand lasi produsul pentru a fi trimis la garantie se completeaza o fisa pe care se scrie starea produsului la predare (daca si unde este zgariat, daca ecranul este spart sau nu, etc.). Au fost si probabil ca mai sunt foarte multe cazuri in care clientul aducea telefonul sub orice critica pentru a fi trimis catre service, iar cand telefonul se intorcea, de obicei respins de catre cei care acorda garantia, clientul spunea ca el nu a trimis telefonul in starea aia, ci ca magazinul unde l-a lasat sau cei de la service i l-au stricat.

Asadar, daca ti s-a completat fisa despre care am scris mai sus, si ai semnat pe ea, ii poti trage la raspundere pe cei de la magazin/service. Altfel, ei vor spune ca asa ai trimis telefonul si tu vei spune ca nu l-ai trimis asa, si cel mai probabil nu veti ajunge nicaieri. De asemenea, daca ai ridicat produsul spart ai facut o greseala, trebuia sa il refuzi, daca nu era spart cand l-ai trimis.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.