Jump to content

Question

Posted

buna ziua am lasat si eu un topic cu raspuns pe mail dar dupa cum se vede nu am primit nici un raspuns de ce oare mat interesa ce benifici am daca cumpar o licenta ipboard si cit timp este valabila pentru ca, eu cind cumpar o tema este amea personala dar nustiu la dumneavoastra cum este cu licentele de ipboard si asi dori cit mai multe detali daca se poate pe adresa de mail elvystm4@gmail.com

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Decât să cumperi o licență mai bine ai cumpără un dicționar că mă dor ochii, toți mai facem greșiri de scriere dar nici chiar așa, revenind la topic, o licență îți oferă acces nelimitat ( cât timp licența este activă ) la asistență din partea celor care au creat platformă și update la orice versiune decid ei să scoată în momentul de față, ai acces la aplicațiile „oficiale” ( mă rog, cele care-s gratuite ).

Teoretic licența este pe viață însă trebuie să plătești o taxă de 25$ semi-anual pentru a te putea folosi de ea.

• Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.