Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
18 hours ago, damianphp said:

Tip: Logo
Dimensiuni:475x182
Culori(culoare principala & secundara): Alb,darkred,blumarine !
Text: HELLAREA.RO
Alte informatii: am nevoie de un logo original pentru o comunitate de gaming,  sub text HELLAREA.RO să apară "the game start's with us"

Font Text : Cum iese mai frumos pt un logo pe un forum de gaming , langa text vreau o insigna unde sa apara H de culoare darkred sau un red umpic mai inchis , textul HELLAREA sa apara in felul urmator , HELL cu un fel de blumarine , si AREA alb dar sa arate ceva gen hd  textul sa fie legat nu HELL-AREA ci HELLAREA * !Multumesc 

UPDATE VREAU CUM ESTE IN AL 2-lea REPLY !

Edited by damianphp
Mai multe specificatii !

-themes ips 4.2x ELITEGAMES - FREE TEMĂ ELITEGAMES FREE

themes ips 3.4x ECILA versiunea lui strongTaz FREE  THEMES ECILA V-STRONG TAZ

• gaby changed the title to Cerere logo Hellarea.ro
Posted (edited)
On 8/16/2017 at 0:24 PM, damianphp said:

Tip: Logo
Dimensiuni:475x182
Culori(culoare principala & secundara): Alb,darkred,blumarine !
Text: HELLAREA.RO
Alte informatii: am nevoie de un logo original pentru o comunitate de gaming,  sub text HELLAREA.RO să apară "the game start's with us"

Font Text : Cum iese mai frumos pt un logo pe un forum de gaming , langa text vreau o insigna unde sa apara H de culoare darkred sau un red umpic mai inchis , textul HELLAREA sa apara in felul urmator , HELL cu un fel de blumarine , si AREA alb dar sa arate ceva gen hd  textul sa fie legat nu HELL-AREA ci HELLAREA * !Multumesc 

UPDATE VREAU CUM ESTE IN AL 2-lea REPLY !

logoul tau va devenii o pata de culori asa

DNovBfa.png

Edited by Zx. Andrew
  • Like 1

Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.