Adryyy Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 (edited) Salut. Am câteva nelămuri.. Cum pot bloca ștergerea topic-urilor și a post-urilor? Unde pot vedea un post/topic șters? În acp, log moderatori apare așa: https://pasteboard.co/GGmYSuZ.png Edited August 19, 2017 by Adryyy
DeNyS. Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Nu poți. Topicurile șterse le poți vedea in ModeratorCP; posturile insă nu. Dacă le-a șters, le-a șters. 1
Adryyy Posted August 19, 2017 Author Report Posted August 19, 2017 Înțeles. Cei care pot șterge, sunt cei care au acces de super moderator, și administrator nu? Ai vreo idee, de ce apare chestia aia în log-ul moderatoriilor din acp?
+ZEW Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 10 hours ago, Adryyy said: Înțeles. Cei care pot șterge, sunt cei care au acces de super moderator, și administrator nu? Ai vreo idee, de ce apare chestia aia în log-ul moderatoriilor din acp? Și cei cărora le dai tu acces cu "Add moderators to checked forum(s)" la Can delete others posts? 1 "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Adryyy Posted August 19, 2017 Author Report Posted August 19, 2017 1 minute ago, ZEW said: Și cei cărora le dai tu acces cu "Add moderators to checked forum(s)" la Can delete others posts? Această opțiune nu este doar pentru moderatorii care îi adaug eu pe o anumită categorie?
+ZEW Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Și eu mă refeream la același lucru. "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Adryyy Posted August 19, 2017 Author Report Posted August 19, 2017 Păi de ex, și administratorii(chiar dacă nu moderează ceva anume), pot șterge..
Aikenhead Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 1.NU poti! 2.Nu poti..ce sunt sterse sunt sterse ..doar poti vedea cine le-a sters din Stats & Logs tab! 1 1
Adryyy Posted August 23, 2017 Author Report Posted August 23, 2017 Mai am o întrebare..Eu postez o poză directă(.png de ex), și când dau pe ea mă redirecționează către site-ul unde se află, dar aș vrea, ca, când dau click pe imagine, să o reafișeze pe ecran în pagina curentă..gen să o mărească. Nu știu unde această opțiune..
+Stefan Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic @Courage
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now