Jump to content
  • 0

Google AdSense Review Code

Question

Posted (edited)

Salutare,

Doresc sa pun si eu Google AdSense pe un forum insa nu stiu unde sa pun codul pentru review. Am incercat sa-l pun in System->Advertisements insa mi-a fost revocata cererea. Am incercat sa pun codul in GlobalTemplate insa fara rezultat.

Atunci cand a trebuit sa introduc site-ul, nu am putut sa introduc sub-domeniul forum.nume.ro si a trebuit www.nume.ro. Asta sa fie motivul pentru care imi este revocata cererea (motivul spus de ei este faptul ca nu am putut demonstra ca site-ul imi apartine). Daca introduc codul pe www.nume.ro nu ma ajuta fiindca este un index page si nu am continut prea mult.

Prin urmare, ce ar trebuii sa fac in acest caz?

Edited by Kawa

2 answers to this question

Recommended Posts

• 1
  • Moderators
Posted

Pe langa ca forumul este pe un subdomeniu, problema mai vine si de la faptu ca un forum este greu de aprobat, fiindca poti avea 10000 posturi cu 3 litere in fiecare post sau 10000 cu cate 300, este o diferenta foarte mare, Google vrea continut de calitate, intr-un forum e greu de oferit asta.

Acum despre ce ai putea face, ai putea trece forumu pe www.nume.ro/forum/ inloc sal ai pe subdomeniu, asa Google ar detecta reclamele pentru review. Poti face redirect 301 de la subdomeniu spre noua adresa pentru a nu pierde lume.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.