Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chiar daca multi au crezut ca Samsung nu va mai lansa un nou terminal Note, dupa esecul cu Note 7, acestia se pare ca si-au facut temele si au lansat un nou flagship, Galaxy Note 8, ce va concura serios pentru telefonul anului. Telefonul dispune de un ecran cu diagonala de 6.3 inch, protejat de sticla Corning Gorilla Glass 5 capabil de o rezolutie 2960x1440 pixeli, 522ppi. Camera principala este duala cu 2 x 12 Megapixeli, f/1.7 si f/2.4, OIS, detectie de faza pentru autofocus, 2 x pentru zoom-ul optic, dual-LED flash, dimensiune a pixelului de 1.55 microni, filmare la 2160p cu 30 fps, la 1080p cu 60 fps si la 720p cu 240 fps.

In interior regasim un procesor Octa-core Exynos 8895 (4x2nd-gen Mongoose 2.3GHz + 4xCortex-A53 1.7GHz), acompaniat de 6GB RAM, GPU Mali-G71 MP20, memorie interna 64 de GB cu posibilitatea de suplimentare prin intermediul unui card microSD de pana la 2TB, o baterie putin mai mica decat cea a lui S8+, 3300 mAH (cei 200 mAh fiind luati de locasul pentru Stylus).

Din punct de vedere al conectivitatii avem USB tip C (v3.1), Wi-Fi a/b/g/n/ac MU-MIMO, GPS, Beidou, Galileo, NFC si Bluetooth 5.0. Sistemul de operare integrat este Android 7.1.1 cu interfata Grace UI. De asemenea in pachetul telefonului se vor gasi o pereche de casti AKG iar la precomanda veti primi si Samsung Dex.

Acestea fiind spuse, va las in compania primelor filmulete de hands on:

Cum vi se pare?

• Like 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu detin jumate din Note 8 - am un Note 4 :)) Si cred ca voi ramane la el. Prefer sa schimb bateria la nevoie, sau sa o scot daca ceva nu merge bine cu telefonul. Plus ca e capabil de orice joc i-as da sa ruleze.

Posted

Chiar de aveam Note 8, am instrumentele necesare sa-mi scot bateria acasa. :D Si nu, nu poti reseta, cel putin la ultimele generatii de telefoane, daca tii apasat power buton mai mult de 10 sec, nu schiteaza nimic. Si nu e de resetat, cat e de inchis: daca faci un update de soft si duce la un soft brick, vreau sa il inchid, nu sa-l resetez daca nu am ce face cu el o vreme.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.