Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT. Eu detin 2 servere de cs 1.6 si, sa spunem ca primesc din cand in cand cateva donatii. Problema este ca sunt contactat pereu pe skype de "presupusi donatori" care doar vor sa ceara chestii gratis. As dori si eu un script cu o pagina unde sa iti alegi metoda de plata (cod reincarcabil orange/vodafone/telekom/paysafecard).

Pe pagina sa poti alege si dupa ce ai ales sa iti apara o casuta unde sa iti scrii numele si codul respectiv si sa dai submit.

Iar acel nume sa se salveze undeva de unde sa pot verifica eu daca este corect sau nu, sa se salveze in ftp sau in pagina si sa pot accesa pagina cu coduri trimise printr-un acp.

Sau cum se poate mai simplu.

Daca se poate.
Multumesc!

Posted

Este super tare amice, dar ai putea face ca la admin.php sa ai acces doar cu o anumita parola?

Iar metodele de plata sa fie pe centru si cu font putin mai mare?, am incercat eu insa se creeau erori in script.

Daca se poate ti-as ramane dator, daca nu imi cer scuze ca ti-am cerut.

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.