Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am uploadat toate fisiere si uitati ce-mi apare cand intru: 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /storage/ssd1/331/2732331/public_html/forum/initdata.php:382 Stack trace: #0 /storage/ssd1/331/2732331/public_html/forum/index.php(21): require_once() #1 {main} thrown in /storage/ssd1/331/2732331/public_html/forum/initdata.php on line 382

Stie cineva de la ce?

Posted
13 hours ago, VaSeA[] said:

Nu m-au ajutat cu nimic aia.

Cine are timp sa ma ajute si pe mine?

Ți-a căutat problema ta respectivă. Ți-a dat nu știu câte topicuri in care să găsești problema și nu te-a ajutat? Ia spre exemplu topicul ăsta:

Ce a zis gadeas in topicul respectiv?

Functia set_magic_quotes_runtime nu mai exista de la PHP 7.0.0 in sus, foloseste o versiune de PHP mai mica.

Acum ai ințeles? Ultima versiune pe care o găsești pe website-ul lor este 7.1.8: http://php.net/releases/ -- in final, vorbește cu firma de hosting să-ți schimbe versiunea de PHP (pe IPB 3.4.x merge bine ți versiunea PHP 5.x) sau poți să o schimbi direct tu din cPanel dacă ți-o permite. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.