Jump to content

Recommended Posts

Posted

tyahoomessengerpu2.jpg

Tocmai am aflat şi eu de noile metode de spart parole de Yahoo Messenger care chiar funcţionează şi am decis să vi le destăinui chiar acum! Citind aceste randuri veţi fi de acord cu termenii şi condiţiile furtului de ID-uri! James Black, un tip care a reuşit performanţa de a sparge deja 10.000 de id-uri intr-o singură săptămană a declarat că in zilele in care sunt mari evenimente in intreaga lume se poate reuşi cel mai des să spargi parole de messenger. Este foarte simplu să spargi parole. Trebuie doar să acţionezi in momentul potrivit, adică atunci cand traficul pe Internet este foarte mare. James Black ne-a dezvăluit in premieră o metodă de a face furt de parole de la cel puţin 100 de persoane intr-o singură zi! Regula e simplă. De exemplu de Paşte este foarte uşor! Ştim cu toţii că există ouăle roşii. Vopsiţi 100 de ouă in roşu si apoi luaţi pixul şi scrieţi pe ou ID-ul persoanei respective şi sub ID scrieţi PAROLĂ. Luaţi un alt ou şi apoi scrieţi ID-ul altei persoane. Faceţi CIOC-CIOC şi BUM! aţi spart două parole in 5 minute. Simplu, nu?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

da...sa spargem parola la yahoo

exist un program dar nu functioneaza 100%...nu stiu pe ce principiu e facut ca sa va spun de ce insa prv me si il trimit

pana atunci

Yahoo bomber e destul de util daca vreti

La fel si Yahoo Flooder si ar fi bine sa incercati si ceva pentru smiluri ascunse, yahoo smile.

deasemenea mai folosesc si Yahoo cam pentru a vedea webcamul fara ca o persoana sa accepte

cam asta folosesc eu...acum nu stiu cat de mult va ajuta...bafta

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.