Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Treaba sta in felul urmator:

Am extrem de mult timp liber pe care vreau sa-l folosesc, prefer sa trag din greu acum cat inca mai sunt sub acoperisul si salariile parintilor si, dupa facultate sa stau 5 ore pe zi lucrand de acasa in locul a 12 ore in ture si la 30 de ani sa-mi zica lumea de ce am parul alb. Stiu basics-urile in aproape orice domeniu insa mai este extrem de mult de invatat pentru mine. Problema este ca nu am rabdare sa invat, toate tutorialele de pe internet sunt prea enervante pentru mine, mie imi trebuie sa imi expilici (de exemplu) ca daca scrii <p> cuvant </p>, pe website iti va aparea 'cuvant', nu sa stai sa-mi explici 15 minute despre cum functioneaza toata chestia asta si ce se intampla daca gresesti bla bla bla. Mi s-a spus des ca am potential si ca am o stralucire dar am preferat sa nu cred asta insa in ultimul timp vreau sa-mi dovedesc chestia asta, asadar:

Vreau tutoriale okay despre orice pot invata si ma pot folosi in viitor, de la hardware IT pana la php, html etc.. Absolut orice. Scenariul perfect ar fi ca cineva ce deja detine o mica afacere (website, comunitate, etc..) sa ma ia sub aripa lui, sa ma invete si la final, cand deja sunt avansat in procesul de invatare sa pot sa lucrez pentru respectiva afacere insa nu cred ca exista nimeni ce isi va asuma riscul.

Astea fiind spuse, nimic mai mult, o seara frumoasa.

Edited by Whiskey Gtv
//Ah, da, profilul meu e de pe vremea cand non-stop stateam in programe facand cate ceva asa ca ignorati felul in care vorbeam pe vremuri sau ce faceam.
  • 3 weeks later...

Posted

Tutoriale gasesti chiar aici, in categoria World wide web de exemplu, insa cel mai bine inveti, din punctul meu de vedere, atunci cand practici. Degeaba citesti cum se insereaza un link in HTML daca nu inserezi niciodata unul, plus ca nu ai nicio motivatie sa tii minte.

Asadar, ori te apuci sa faci niste proiecte personale, site-uri, aplicatii, etc. ori te implici in problemele pe care le gasesti pe aici, le studiezi si incerci sa le dai de cap ca si cum ti s-ar intampla tie, ori incerci sa rezolvi tot felul de probleme (in C++ de exemplu), ulterior putand scrie aici sau pe un site personal rezolvarea lor. De asemenea te poti inscrie pe un site de freelancing si sa incepi sa realizezi cererile clientilor. Cele pe care te-ai pricepe sa le faci, desigur.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Lansarea unui newbie it/web?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.