Ionuts Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Salut ! Am pus intrebarile acelea pentru forum sa scap de boti, dar degeaba inca apar boti.. am cautat unele rezultate si am gasit stop forum spam dar nu stiu cum sa il instalez.
+dOc MFX Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 27 minutes ago, Ionuts said: Salut ! Am pus intrebarile acelea pentru forum sa scap de boti, dar degeaba inca apar boti.. am cautat unele rezultate si am gasit stop forum spam dar nu stiu cum sa il instalez. Boti nu iti intra daca tu iti setezi corect securitatea.Nu pot trece de captcha. Utilizeaza captcha + intrebare de securitate si totul va fi bine. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Ionuts Posted September 5, 2017 Author Report Posted September 5, 2017 52 minutes ago, ShoczCD said: Daca nu veti intra pe acest site, va rugam sa ne contactati. Utilizeaza captcha + intrebare de securitate si totul va fi bine. Am pus intrebare de securitate dar vad ca, atunci cand bag captha si am setat chestia cu verificare email si nu se primeste emailul.
+dOc MFX Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 1 minute ago, Ionuts said: Am pus intrebare de securitate dar vad ca, atunci cand bag captha si am setat chestia cu verificare email si nu se primeste emailul. Problema este de la tine, nu setezi ceva bine.Nu am platforma 3.x in fata sa iti zic exact unde erau acele taburi si cum se setau. E imposibil sa nu primeasca email daca ai setat corect. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Ionuts Posted September 5, 2017 Author Report Posted September 5, 2017 Uite cam asa arata setarile : http://imgur.com/a/k8mVS
Sho-Kar-ON Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 (edited) Salut, nu ai nevoie de verificare email(pierzi lume multa) o intrebare de genul "cate litere are covantul "masina" si pui la rspuns 6 sase + capchta e suficient, am probat pe propria piele, am fost si eu invadat de booti din Rusia. EDIT: in legatura cu mailul, trb sa-ti faci mail gen info@numecomunitate.domeniu din cpanel -> functie si dupa care sa-ti faci setarile in acp dupa datele de pe cpanel de la mail ACP->system->system setings->emai-l setup si faci setarile Edited September 6, 2017 by Sho-Kar-ON
DeNyS. Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 19 hours ago, Ionuts said: Uite cam asa arata setarile : http://imgur.com/a/k8mVS Email-ul trebuie sa fie configurat pe 3.4.x
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now