Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, acest topic este creat special pentru a primi sugestii si pareri despre https://forum.efl.ro/

Ieri am cumparat comunitatea exact cum este acum si as dori niste sugestii, eu am in plan modificarea categoriilor si sa il vad in proportie de 100% in limba romana.

Stiu ca nu am echipa, dar sper ca pe parcurs se va incumeta cineva sa ma ajute.

Posted
35 minutes ago, Jah Khalib said:

Tema mea darkwars :)) , vad ca deja multi o au :)) , trebuie sa o bag pe net sa nu mi aiba toti saracii tema aceasta.
PS: UIN forum obisnuit nu vad nimic nou copia darkwars.

Eu asa am cumparat forumul, azi am inceput sa modific categoriile si pe viitor o sa ii schimb tema, nu mai vreau sa fiu "copia darkwars" 

Posted

Nu imi dau părere despre temă pentru că nu are rost. Aceiași chestie monotonă pe toate; ca să rezolvi „problema” de la header mergi in Ipb_styles.css și caută:

body {
    background: #202020 url(https://imgur.com/9KI4sDM.png) no-repeat;
    background-repeat: no-repeat;
    background-attachment: fixed;
    background-position: center;
    color: #fff;
    position: relative;
    font-family: 'Open Sans',sans-serif;
    font-size: 13px;
    padding-bottom: 70px;
}

schimbă:

cu:

background-position: top;

@STF -- in realitate nu imi dau pentru că e aceiași temă de pe X comunități pe care o văd, doar că aia veche era mai „bună”, ceea ce ai făcut tu acum: a devenit mai urâtă la culori. Faza că ai cumpărat-o, mie-mi vine să râd. Din partea mea nu văd nicio inbunătățire.

Posted
2 minutes ago, DeNyS. said:

Nu imi dau părere despre temă pentru că nu are rost. Aceiași chestie monotonă pe toate; ca să rezolvi „problema” de la header mergi in Ipb_styles.css și caută:

body {
}

schimbă:

cu:

Mersi , stiu si de ce nu iti dai parere , tema a fost cumparata si editata de catre mine , dar voi mai aduce imbunatatiri acestei teme

6 minutes ago, DeNyS. said:

body {
}

schimbă:

cu:

@STF -- in realitate nu imi dau pentru că e aceiași temă de pe X comunități pe care o văd, doar că aia veche era mai „bună”, ceea ce ai făcut tu acum: a devenit mai urâtă la culori. Faza că ai cumpărat-o, mie-mi vine să râd.

@DeNyS. iti placea albastrul ala mai mult ? mie mi se parea urata , oricum voi mai umbla la culori , nu am cumparat-o eu ci celalalt fondator

Posted
On 9/6/2017 at 2:53 PM, Jah Khalib said:

Tema mea darkwars :)) , vad ca deja multi o au :)) , trebuie sa o bag pe net sa nu mi aiba toti saracii tema aceasta.
PS: UIN forum obisnuit nu vad nimic nou copia darkwars.

Toti sarmani isi cer drepturi de autor , dar aveti asa ceva unde ai dreptu de autor ai certificat ceva?.......

Mai vin si cei de pe evict si spun ca e tema lui nuj cui ... si tot asa , foare mari filozofi si genii avem in tara asta . Daca ai drpturi de autor dama in judecata , astia care o tot dai ca e tema mea ,ca ai copiat de la mine nuj ce....

• Like 3
Posted

Bă, dar voi știți să faceți ceva nou inafară să copiați toate temele de pe celelalte comunități? Content-ul pe care-l văd la voi, l-am văzut de 10 ori la:

• csbest.ro/forum/
  • evict.ro/forum/ și pe 3573465837 de comunități.

Dacă tot vreți să copiați, măcar incercați să o faceți bine pân' la capăt. 

• Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.