Nicolas Sln Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Buna ziua, acest topic este creat special pentru a primi sugestii si pareri despre https://forum.efl.ro/ Ieri am cumparat comunitatea exact cum este acum si as dori niste sugestii, eu am in plan modificarea categoriilor si sa il vad in proportie de 100% in limba romana. Stiu ca nu am echipa, dar sper ca pe parcurs se va incumeta cineva sa ma ajute.
Jah Khalib Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Tema mea darkwars , vad ca deja multi o au , trebuie sa o bag pe net sa nu mi aiba toti saracii tema aceasta. PS: UIN forum obisnuit nu vad nimic nou copia darkwars.
Nicolas Sln Posted September 6, 2017 Author Report Posted September 6, 2017 35 minutes ago, Jah Khalib said: Tema mea darkwars , vad ca deja multi o au , trebuie sa o bag pe net sa nu mi aiba toti saracii tema aceasta. PS: UIN forum obisnuit nu vad nimic nou copia darkwars. Eu asa am cumparat forumul, azi am inceput sa modific categoriile si pe viitor o sa ii schimb tema, nu mai vreau sa fiu "copia darkwars"
Nicolas Sln Posted September 7, 2017 Author Report Posted September 7, 2017 Astăzi am schimbat tema pe forum, aștept păreri și sugestii.
+JuNNNNkie Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Modifica statisticile header-ul acela e prea simplu... 1
DeNyS. Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Nu imi dau părere despre temă pentru că nu are rost. Aceiași chestie monotonă pe toate; ca să rezolvi „problema” de la header mergi in Ipb_styles.css și caută: body { background: #202020 url(https://imgur.com/9KI4sDM.png) no-repeat; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; background-position: center; color: #fff; position: relative; font-family: 'Open Sans',sans-serif; font-size: 13px; padding-bottom: 70px; } schimbă: background-position: center; cu: background-position: top; @STF -- in realitate nu imi dau pentru că e aceiași temă de pe X comunități pe care o văd, doar că aia veche era mai „bună”, ceea ce ai făcut tu acum: a devenit mai urâtă la culori. Faza că ai cumpărat-o, mie-mi vine să râd. Din partea mea nu văd nicio inbunătățire.
STF Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 2 minutes ago, DeNyS. said: Nu imi dau părere despre temă pentru că nu are rost. Aceiași chestie monotonă pe toate; ca să rezolvi „problema” de la header mergi in Ipb_styles.css și caută: body { background: #202020 url(https://imgur.com/9KI4sDM.png) no-repeat; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; background-position: center; color: #fff; position: relative; font-family: 'Open Sans',sans-serif; font-size: 13px; padding-bottom: 70px; } schimbă: background-position: center; cu: background-position: top; Mersi , stiu si de ce nu iti dai parere , tema a fost cumparata si editata de catre mine , dar voi mai aduce imbunatatiri acestei teme 6 minutes ago, DeNyS. said: Nu imi dau părere despre temă pentru că nu are rost. Aceiași chestie monotonă pe toate; ca să rezolvi „problema” de la header mergi in Ipb_styles.css și caută: body { background: #202020 url(https://imgur.com/9KI4sDM.png) no-repeat; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; background-position: center; color: #fff; position: relative; font-family: 'Open Sans',sans-serif; font-size: 13px; padding-bottom: 70px; } schimbă: background-position: center; cu: background-position: top; @STF -- in realitate nu imi dau pentru că e aceiași temă de pe X comunități pe care o văd, doar că aia veche era mai „bună”, ceea ce ai făcut tu acum: a devenit mai urâtă la culori. Faza că ai cumpărat-o, mie-mi vine să râd. @DeNyS. iti placea albastrul ala mai mult ? mie mi se parea urata , oricum voi mai umbla la culori , nu am cumparat-o eu ci celalalt fondator
demonaz Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 On 9/6/2017 at 2:53 PM, Jah Khalib said: Tema mea darkwars , vad ca deja multi o au , trebuie sa o bag pe net sa nu mi aiba toti saracii tema aceasta. PS: UIN forum obisnuit nu vad nimic nou copia darkwars. Toti sarmani isi cer drepturi de autor , dar aveti asa ceva unde ai dreptu de autor ai certificat ceva?....... Mai vin si cei de pe evict si spun ca e tema lui nuj cui ... si tot asa , foare mari filozofi si genii avem in tara asta . Daca ai drpturi de autor dama in judecata , astia care o tot dai ca e tema mea ,ca ai copiat de la mine nuj ce.... 3
STF Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 Update tema , astept parerile voastre in continuare
DeNyS. Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 Bă, dar voi știți să faceți ceva nou inafară să copiați toate temele de pe celelalte comunități? Content-ul pe care-l văd la voi, l-am văzut de 10 ori la: csbest.ro/forum/ evict.ro/forum/ și pe 3573465837 de comunități. Dacă tot vreți să copiați, măcar incercați să o faceți bine pân' la capăt. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now