Jump to content

demonaz

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

demonaz last won the day on September 17 2017

demonaz had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,790 profile views

demonaz's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

-6

Reputation

 1. Baiatu vrea sa transimta daca doriti o tema sa cumparati de la el .... dar na nu toti sunt fraeri sa dea bani mai poti face si pe moca , dar asta e Romania ..... La munca baaaaaaaaaaa nu la intins mana un forum are succes si prin continut , servare , preieteni nu numai prin aspect ,adevarat ca si ala conteaza dar de ce sa dau bani pe aspect cand eu nu am un sv de ce sau samp sau eu stiu mai ce. Succes in continuare CSBEST
 2. Toti sarmani isi cer drepturi de autor , dar aveti asa ceva unde ai dreptu de autor ai certificat ceva?....... Mai vin si cei de pe evict si spun ca e tema lui nuj cui ... si tot asa , foare mari filozofi si genii avem in tara asta . Daca ai drpturi de autor dama in judecata , astia care o tot dai ca e tema mea ,ca ai copiat de la mine nuj ce....
 3. Nu imi spuneti mie ca Filip Cristian nu se inspira cat de putin sau mai mult nu conteaza , pe unde trece el sau face o tema gata e ceva original dar categoriile sunt la fel ca pe alte comunitati , de ce oare nu dati reply ca a copitat nu spuneti nimic in posturile lui sau in teme create de el il pupati in p... iar cand vine unu numai copiat si nuj mai ce ......asa va place voua .Acum sa nu se intealeaga ca am ceva cu Filip Cristian , dar cam sunteti multi mancatori de rah...t .
 4. ce rank ai pe cs go , sau cate ore ai in joc.
 5. mai se poate copia de exp cele de halloween sunt copiate de pe darkrange
 6. demonaz

  Cover

  nu te va ajuta nimeni in legatura cu asta , pentru ca e tema darkmind
 7. Cica maxim 2 luni el nici 1 saptamana! http://pctroubleshooting.ro/topic/34746-parere-areagamingro/
 8. Un forum ca toate altele plagiat, copiat categorii , nimic special n forumuri sunt la fel ca si structura.
 9. Ia zi nenea e cam off evorahat sau mi se pare o dai din ipb in phpbb3 ? de bine de rau areagaming are mai multa vechime de 2 luni on , ce sa faci asta e suferinta mai poti?
 10. Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie . Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean .
 11. Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ?
 12. Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti.
 13. Ce pot spune ca tema este de pe gta-mp , si este facuta de mine , iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fac eu .
 14. Pai din cate reply are Alexandru aratami si mie cateva pozitive si alea probabil pe interese ,din cate am vazut ii place sa dea reply cred ca nu e un post fara sa fie el , fata de alti e foarte 'activ' ii place lui sa para interesant si nu ai ce ii face asta e omu , el te urca el te coboara.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.