Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am venit cu o variantă mai simplă pentru tutorialul acesta ( click ), această variantă implică doar mutarea unui singur cod în locul schimbării unei întregi secțiuni, atenție însă, precum în tutorialul precedent pentru mărirea statisticilor și în acesta pot apărea probleme de afișare în interiorul categoriei, încă lucrez la o metodă de a remedia acest lucru.

Mergem în editorul de temă - core - global și selectăm „globalTemplate” după care căutăm următorul cod :

{template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"}

Îl decupăm după care căutăm următorul cod :

{template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"}

Adăugăm ce am decupat mai devreme imediat după el și o să obținem următorul cod :

{template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"}
{template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"}

Acum salvăm și am terminat, statisticile ar trebuii să fie afișate acum pe dimensiune „largă”.

Poze:

• Like 2
  • Thanks 1
  • 2 months later...

Posted

De mentionat ca poate arata asa :

Spoiler

StQoY31.png

In imaginea de mai sus   {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"}  apare deja  in {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'"

Trebuie sters de acolo si pus mai jos in {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'"

Spoiler

6nDf8St.png

Daca nu stergeti nu se va face nici o moficare la forum .

76561198066268246.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.