AlienX Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 Am o mare problema la forums. Am vrut sa adaug la un titlu un icon. Si am bagat condul. Dar dupa ce am bagat icon la vreo 5 titluri s-a intamplat asta: https://imgur.com/a/0DOKl A mutat toate forumurile pricipale sub forma de categorii la forumul ala cu eroare. Problema este ca nu ma lasa sa modific nimic la el. Nu pot sa il mut. Nu pot sa il redenumesc. Nu pot sa il sterg. https://imgur.com/a/X7wjw
+ZEW Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 Lasa-mi in PM o adresa de contact, o sa trebuiasca sa intru in Phpmyadmin si nu am un forum la dispozitie ca sa iti zic sa modifici ce si cum. "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Sebastian C. Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 6 hours ago, ZEW said: Lasa-mi in PM o adresa de contact, o sa trebuiasca sa intru in Phpmyadmin si nu am un forum la dispozitie ca sa iti zic sa modifici ce si cum. De ce să intri ? Nu poți lăsa comanda necesară care să o ruleze, este așa de greu ? Intră în SQL Toolbox și rulează următoarea comandă : UPDATE forums ( sau numele care-l ai tu la bet ) SET name_seo = test WHERE id = id categorie
+ZEW Posted September 13, 2017 Report Posted September 13, 2017 On 9/12/2017 at 1:14 PM, Sebastian C. said: De ce să intri ? Nu poți lăsa comanda necesară care să o ruleze, este așa de greu ? Intră în SQL Toolbox și rulează următoarea comandă : UPDATE forums ( sau numele care-l ai tu la bet ) SET name_seo = test WHERE id = id categorie L-am ajutat deja fix in ziua in care am pus acel post, dupa cum spuneam nu am un forum la indemana sa ii dau vreo comanda, asa ca am preferat sa nu fac vreo prostie si sa modific pe varianta cea mai usoara 1 "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now