Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lasa-mi in PM o adresa de contact, o sa trebuiasca sa intru in Phpmyadmin si nu am un forum la dispozitie ca sa iti zic sa modifici ce si cum.

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
6 hours ago, ZEW said:

Lasa-mi in PM o adresa de contact, o sa trebuiasca sa intru in Phpmyadmin si nu am un forum la dispozitie ca sa iti zic sa modifici ce si cum.

De ce să intri ? Nu poți lăsa comanda necesară care să o ruleze, este așa de greu ? Intră în SQL Toolbox și rulează următoarea comandă :

UPDATE forums ( sau numele care-l ai tu la bet ) SET name_seo = test WHERE id = id categorie

Posted
On 9/12/2017 at 1:14 PM, Sebastian C. said:

De ce să intri ? Nu poți lăsa comanda necesară care să o ruleze, este așa de greu ? Intră în SQL Toolbox și rulează următoarea comandă :

UPDATE forums ( sau numele care-l ai tu la bet ) SET name_seo = test WHERE id = id categorie

L-am ajutat deja fix in ziua in care am pus acel post, dupa cum spuneam nu am un forum la indemana sa ii dau vreo comanda, asa ca am preferat sa nu fac vreo prostie si sa modific pe varianta cea mai usoara

• Thanks 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.