Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted (edited)

Link-urile alea de autentificare / inregistrare, daca esti logat deja pe forum ar fi fain sa apara acolo gen 'Bun venit, nume, etc'.

P.S. Ce vrea sa insemne 'WE ARE THE FIRST' ?

Edited by Courage
Posted

Dacă se fură inseamnă că munca ta iți este apreciată. Revenind la subiect:

• nu prea imi place logo-ul pe care il aveți;
  • eu aș face in mod ca acel H3 pe care-l folosiți să iasă-n evidență: pare să fie ca descrierea;
  • La butoane (SITE - FORUM - PANEL) aș adăuga o animatie: onHover să apară o iconiță spre exemplu;
  • In footer acel © singur nu dă prea bine: adaugă-l impreună cu text-ul INDEX FIRSTGAME ROMANIA 2017 | Design by SHOCZ;
  • Imaginile folosite gen: https://i.imgur.com/bzRQ388.png  --- aș fi adăugat câteva efecte-n plus, sau doar să fie puțin mai dark la culoare;
  • Data viitoare când faci un index folosește niște H1 și P: ajută la indexare pe Google, in general pe motoarele de căutare.

Bă, lăsând ce am spus sus, imi place. Felicitări!

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, DeNyS. said:

Dacă se fură inseamnă că munca ta iți este apreciată. Revenind la subiect:

• nu prea imi place logo-ul pe care il aveți;
  • eu aș face in mod ca acel H3 pe care-l folosiți să iasă-n evidență: pare să fie ca descrierea;
  • La butoane (SITE - FORUM - PANEL) aș adăuga o animatie: onHover să apară o iconiță spre exemplu;
  • In footer acel © singur nu dă prea bine: adaugă-l impreună cu text-ul INDEX FIRSTGAME ROMANIA 2017 | Design by SHOCZ;
  • Imaginile folosite gen: https://i.imgur.com/bzRQ388.png  --- aș fi adăugat câteva efecte-n plus, sau doar să fie puțin mai dark la culoare;
  • Data viitoare când faci un index folosește niște H1 și P: ajută la indexare pe Google, in general pe motoarele de căutare.

Bă, lăsând ce am spus sus, imi place. Felicitări!

Multumesc atunci pentru păreri o să îi dau un update dupa ce mai primesc cateva pareri xD

Link-urile alea de autentificare / inregistrare, daca esti logat deja pe forum ar fi fain sa apara acolo gen 'Bun venit, nume, etc'.

P.S. Ce vrea sa insemne 'WE ARE THE FIRST' ?

Este motto-ul lor, eu nu fac parte din comuniate adica am grad pana ce le rezolv toate cele cerute.

O sa ma gandesc si la chestia cu bun venit.

Edited by ShoczCD

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.