Jump to content

Prezenta pe alta data in sesiunea de reexaminari?

Recommended Posts

Posted

Daca am depus o cerere in sesiunea de reexaminari si nu pot sa ma duc in data scrisa pe cererea catre doamna  dar am vorbit cu profesorul sa dau in alta zi.Se poate asa ceva?

Adica eu pe cererea facuta am pus 26.09.2017 dar din cauza faptului ca nu stiu nimic l-am sunat pe profesor si mi-a zis ca dau poimaine adica pe 28.09.2017 cu alta profesoara.Este posibil sa fac acest lucru chiar daca eu am trecut data de astazi la examen?

Atentie in sesiunea de reexaminari - am dat banii si tot ce trebuie doar vreau sa stiu daca ma trage cineva de ureche ca nu ma duc astazi si ma duc poimaine sau daca se ia in calcul nota aceea.Eu in ziua respectiva mai am un alt examen de asta intreb.

PS: Este un profesor ca ciudat si nu mi-a oferit toate informatiile, adica el mi-a zis ca dau poimaine dar cererile s-au depus deja cu data de astazi.

PS2: Eu am depus 3 cereri pentru 3 materii diferite pe datele 26/27/28 IAR EU acum pe 26 nu stiu nimic, vreau sa stiu clar daca pot sa ma prezint pe 28 pentru data de 26 si sa dau 2 examane in aceiasi zi chiar daca am scris pe cerere 26.Daca sunt nelamuriri lasati un reply si va dau pm.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• gaby changed the title to Prezenta pe alta data in sesiunea de reexaminari?
Posted
51 minutes ago, gaby said:

Daca profesorul a fost de acord ar trebui sa fie in regula. Totusi, trebuia intrebat profesorul acest lucru. Nu poti sa-i dai un mail?

este un profesor putin mai morocanos + batran si nu prea este cu tehnologia.

In momentul in care i-am spus ca am avut o problema medicala si nu am mai fost mi-a ras in nas.Deci nu cred.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.