Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna ziua, am cautat pe nenumarate siteuri, raspunsul la o problema enervanta si foarte problematica, iar raspunsurile pe care le-am gasit nu mi-au dat o solutie prin care sa pot rezolva problema.

Folosesc Windows 10 in momentul de fata dar problema persista pe toate sistemele de operare.

Eroare cum o pot descrie cel mai simplu uitandu-ma in event viewer este: Kernel Power (41) si se problema care o emite este urmatoare: de fiecare data cand deschid pc, pana sa imi apara imaginea pentru a baga parola de logare pe pc imi da blue screen of death. Iar pc isi face autoroll back adica de exemplu fac ultimul update la palca video si inchid pc iar apoi il deschid, primesc eroare iar cand ma duc la versiunea placii video este mai veche cu o versiune de cat ar trebui.

Componente PC: AMD

Placa de baza:

990FX Extreme3 Asrock

Processor FX 8350 Eight Core

Amd Radeon r9 380 5GB 256Bit

Monitor Ultra Wide LG(GSM59F1)

8GB Rami Corsair.

Un SSD DE 250 SI UN HDD DE 1 TERA.

Sursa 650W.

Am dat pc in service au fost schimbate toate piese dar problema persista, iar spun ca piesele sunt compet functionale. PC facut pe piese din altex.

Edited by MrGaby
  • gaby changed the title to Problema PC/AMD Kernel Power (41)

Posted

Pare sa fie o buba hardware (o componenta cauzeaza BSOD-ul). Eroarea Kernel Power 41 apare atunci cand calculatorul nu s-a oprit in mod corespunzator.
Ca sa vezi care e componenta care cauzeaza probleme trebuie schimbate pe rand, cu alte modele. Daca ai AMD FX 8350 nu pui tot 8350, pui alt model compatibil cu placa de baza. Eu as incepe de placa video, SSD si CPU.

Prima oara scoate placa video si lasa pc-ul sa ruleze pe integrata. Vezi daca se intampla la fel.

P.S: Nu umbla in PC daca este inca sub garantie (nu rupe sigiliile). In acest caz mergi din nou in service si spune-le ca tot nu s-a rezolvat, poate pot face ei aceste teste...
P.S.S: Ar fi util sa ne spui ce scrie in BSOD.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Am garantie pe fiecare piesa in parte deci nu am ce garantie sa pierd si legat de schimbat piese nuprea am posibilitatea sa fac rost de piese compatibile gen pt test, intrebarea mea este, nu exista un program care sa poata detecta o lipsa de compatbilitate intre drivere gen? Ca cei din service au spus ca este o problema de la drivere undeva, nu de la piese, l-am dat de 3 ori in service si o data mi-au schimbat toate piesele cu altele noi, si nu a avut niciun efect.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.