Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Salut,
Dupa o perioada de inactivitate am inceput un nou proiect numit WIDES. ( A nu se considera Reclama )
Pana acum au fost realizate :
-Index Page - 100 %
-Forum Theme - 98 %
-Movies Platforum Theme 90 %

Astept pareri si critici din partea voastra pentru a remedia "bugg-urile & erorile" care eu nu le-am vazut.

Imagini:

Spoiler

Index
Image
Forum
Image
Filme
Image

Image

Image

Image

Edited by dann1el97

Posted
  • Moderators
Posted
  • Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse.

Si in prim-ul post spui:

On 9/30/2017 at 10:31 PM, dann1el97 said:

-Forum Theme - 98 %

Acum aici spui:

6 minutes ago, dann1el97 said:

UP! Design nou pe forum. 

Cat de mult poate sa schimbe designu in acel 2%?

Respecta regulamentu pe viitor sau vom inchide topicu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)
50 minutes ago, gadeas said:
  • Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse.

Si in prim-ul post spui:

Acum aici spui:

Cat de mult poate sa schimbe designu in acel 2%?

Respecta regulamentu pe viitor sau vom inchide topicu.

Am înțeles, despre " înregistrare / share, nu stiam" O sa mai trec odata prin regulament. 

Cat despre forum, a avut o tema la inceput si am facut alta de asta am zis design nou.

Cat despre : forum 98% complete am lăsat loc de un 2% pentru ca nici o comunitate din mediul online nu e pusa bine la punct, adica are un minus sau o lipsă cat de mica. 

Astept in continuare păreri. 

Edited by dann1el97

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.