Jump to content

Recommended Posts

Posted

Windows Phone este, sau poate ar trebui sa spun a fost, un sistem de operare stabil, rapid, cu o interfata mai mult sau mai putin prietenoasa. Desi Microsoft a renuntat la brand-ul Nokia cu mult timp in urma, nu au fost facute precizari cu privire la Windows Phone sau Windows 10 Phone cum i se mai spune. Totul pana acum, cand Joe Belfiore (initiatorul sistemului de operare) a spus public ca platforma este moarta si nu se mai investeste in ea:

We have tried VERY HARD to incent app devs. Paid money.. wrote apps 4 them.. but volume of users is too low for most companies to invest.

Asta inseamna ca nu se vor mai face aplicatii pentru WP, nu se vor mai actualiza aplicatiile (poate doar cele mai folosite), probabil ca ocazional vor mai aparea actualizari de securitate dar pentru o scurta perioada de timp.

rl47BGY.png

Exista utilizatori de Windows Phone pe aici? Ce parere aveti de aceasta veste? Veti migra catre iOS sau Android?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Eu folosesc windows 10 mobile (lumia 950xl).

Am mai scris şi pe alt site: faza cu aplicaţiile depinde de fiecare în parte. Are facebook, messenger, whatsapp, instagram; nu are shazam.

De stabilitate nu ştiu ce să zic ... citeam review-uri despre lumia 950xl şi lumea nu îl recomanda la început din cauza bugurilor din sistemul de operare (buguri rezolvate în cea mai mare parte printr-un update major în toamna lui 2016. telefonul a fost lansat în toamna lu' 2015). Camera este excelentă, mai ales în condiţii de lumină bună, doar că mai dă rateuri la folosire intensivă (s-a întâmplat şi unui prieten cu lumia 950).
Pentru internet banking, doar brd şi ing parcă au aplicaţii. Pentru restul folosesc cel din browser.

Spoiler

j82G3JD.png       UcXW4iZ.jpg

• Like 1
  • Moderators
Posted

N-am cine stie ce pretentii de la un telefon. Merge facebook/messenger/whatsapp/browserul, e ok.

L-am luat pe asta din cauza camerei care era destul de laudata. Ce-i drept, pentru 2015 are niste specificatii destul de avansate (gen port usb c sau incarcare wireless).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.