WinrraR Posted October 13, 2017 Report Posted October 13, 2017 Salut PCT am si eu o intrebare banala ... cum pot face chat-ul sa arate asa ? ? Multumesc Anticipat.
0 +JuNNNNkie Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 7 hours ago, WinrraR said: Salut PCT am si eu o intrebare banala ... cum pot face chat-ul sa arate asa ? ? Multumesc Anticipat. Pai al tau cum arata?
0 DeNyS. Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Am intrat pe forumul tău și este exact cum este-n in poză. Care e problema?
0 WinrraR Posted October 14, 2017 Author Report Posted October 14, 2017 Aceea este o tema provizorie eu lucrez la alta si vreau sa-i fac shoutbox-ul la fel.
0 +dOc MFX Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 1 hour ago, WinrraR said: Aceea este o tema provizorie eu lucrez la alta si vreau sa-i fac shoutbox-ul la fel. Stai sa il chemam pe nostradamus sa ne spuna el ce ai tu in tema respectiva care e pe hide. Dude cum vrei sa te ajute cineva cand oferi o parte din informatii, nu zice nimeni sa arati tema dar fa o poza ceva sa ne dam seama. 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Question
WinrraR
Salut PCT am si eu o intrebare banala ... cum pot face chat-ul sa arate asa ?
? Multumesc Anticipat.
5 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now