Domnu KING Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Buna seara. Doresc sa adaug aceasta la mine pe forum. Am copiat pana si globaltemplate-ul si ce era in ipb_style si tot nu reusesc sa o fac asa. Daca ma puteti ajuta as fii foarte recunoscator. Aceasta este tema = http://www.girlshare.ro/3489948803
DeNyS. Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 HTML il găsești 100% in globalTemplate. CSS-ul nu este intotdeauna in ipb_styles.css -- deobicei autorii il adaugă intr-un fișier separat care il găsești in tab-ul CSS. 2
Domnu KING Posted October 15, 2017 Author Report Posted October 15, 2017 (edited) Am cautat din nou dar nu am gasit nimic... In globalTemplate stiu unde se afla dar cand il adaug nu arata la fel , adica nu este organizat cum este in imagine. In CSS nu gasesc ce ar trebuii copiat ... m am uitat in style si nu are legatura. Edited October 15, 2017 by Domnu KING
+dOc MFX Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 36 minutes ago, Domnu KING said: Am cautat din nou dar nu am gasit nimic... In globalTemplate stiu unde se afla dar cand il adaug nu arata la fel , adica nu este organizat cum este in imagine. In CSS nu gasesc ce ar trebuii copiat ... m am uitat in style si nu are legatura. Organizarea se face cu ajutorul css-ului. Fa o poza la fisierele css WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Domnu KING Posted October 15, 2017 Author Report Posted October 15, 2017 Rezolvat. Multumesc mult DeNyS. Tot respectul <3 . Puteti da TC/ .
Recommended Posts