Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un Samsung Galaxy S5 blocat in Orange. Contractul cu ei expira peste 6 luni. As vrea sa pot folosi telefonul intr-o alta retea. Am vorbit cu cei de la Orange si deblocarea pe baza de IMEI inainte de expirarea contractului m-ar costa undeva la 100€. Mi se pare mult, in conditiile in care eu platesc in continuare abonamentul la ei. Intrebarea mea ar fi: daca rootez telefonul devine si liber de retea, sau ramane blocat in retea? Am cautat pe Google inainte sa scriu aici, insa parerile sunt impartite, si tot nu sunt lamurit.

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Root-area telefonului nu afecteaza sub nici o forma reteaua pe care e blocat, nu are nici o legatura. Deblocarea se face se baza de un serial unic scris pe fiecare IMEI. Cred ca sunt softuri care pot afisa acel serial doar pe baza de root, doar ca trebuie sa stii ce programe sa cauti (eu, unul, nu stiu sa-ti zic, ca nu-mi bat capul cu telefoane blocate).

Deci da, va ramane blocat in retea.

• Like 1
  • Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.