Jump to content

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted

Ups,eu nu am fost atent la unele detalii...Deci am rezolvat.

Toata solutia a fost , dupa ce descarc aplicatia,in fisier folder este un fisier Read me sau ceva de genul,un fisier .txt.Deci acolo arata concret tot ce trebuie de facut,de unde de luat acel API key (steampowered.com/dev) , acolo e generator de key-uri,iei key-ul tau,care ti-l genereaza,il introduci la setarile aplicatiei (ACP>Community>Steam,la mine e ultima de jos>seetings) si introduci key-ul si faci setarile care le doresti.Apoi,cand esti pe pagina forumului,in stanga la sageata unde sunt setarile cu block-urile dorite,la fel,la mine e ultima setare,o pui ori in sidebar,ori mai jos de total members sau etc.Apesi EDIT si la fel pui setarile care iti convin,e simplu defapt.

Va salut cu respect!

• Like 1
  • Thanks 1

• 0
Posted

Aruncă o privire aici ( click ) poate găsești ceva informații care să te ajute, îmi cer scuze că nu-ți pot oferi un răspuns mai concludent însă n-am mai lucrat cu această aplicație până acum.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.