Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se poate afla adresa Ip a unui calculator cu ajutorul unor link-uri de la facebook?..am nevoie sa demonstrez ca nu am realizat un cont de facebook de pe care s-au adus injurii unei doamne..acest caz se afla pe rol in instanta.multumesc!

• gaby changed the title to Aflare adresa IP prin link-uri pe Facebook?

• 2 weeks later...
Posted

Au fost postate link-uri de pe un cont de Facebook pe pagina cuiva, si acum vrei sa dovedesti ca IP-ul contului de pe care s-a postat nu e al tau? Informatiile astea nu sunt publice, dar Facebook-ul le stie.

Chiar si asa, sa spunem ca intr-un fel sau altul intri in legatura cu Facebook si acestia iti ofera IP-ul contului de pe care s-a postat. IP-ul contului respectiva sa zicem ca difera de IP-ul tau curent. Dar daca ai IP dinamic sau daca ai facut contul de la un prieten? Totodata, cum te poate acuza persoana respectiva ca tu ai creat contul? Cum a dovedit asta? Nu stiu despre ce acuzatie e vorba dar e tare dubioasa.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
1 hour ago, gaby said:

Au fost postate link-uri de pe un cont de Facebook pe pagina cuiva, si acum vrei sa dovedesti ca IP-ul contului de pe care s-a postat nu e al tau? Informatiile astea nu sunt publice, dar Facebook-ul le stie.

Chiar si asa, sa spunem ca intr-un fel sau altul intri in legatura cu Facebook si acestia iti ofera IP-ul contului de pe care s-a postat. IP-ul contului respectiva sa zicem ca difera de IP-ul tau curent. Dar daca ai IP dinamic sau daca ai facut contul de la un prieten? Totodata, cum te poate acuza persoana respectiva ca tu ai creat contul? Cum a dovedit asta? Nu stiu despre ce acuzatie e vorba dar e tare dubioasa.

E foarte clar ca cere pentru alte scopuri, nu prea cred ca e posibil sa va dati in judecata pentru o injuratura pe facebook.

• 4 weeks later...
Posted

Bineinteles, se poate lua legatura cu cei de la facebook, nu cred ca poti afla ip. Adica ip se poate afla, dar nu pe facebook in orice caz.

Servicii HTML/CSS gratuite sau contra-cost. Trimiteti un PM pentru suport sau eventuale oferte.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.