Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recomandati-mi si mie o firma de hosting, firma ce vi se pare cea mai buna. Banii nu prea sunt o problema, adica atata timp cat nu sunt sume ireale de la companii fantoma accept sa dau niscai bani in plus pentru beneficii in plus. Website-ul va fi unul mare, unul ce va include cateva forumuri diferite, blog-uri, index-uri samd.

Posted

salut si eu iti recomand hosterion daca nu iti place webhost-ul ori server-ul iti poti cere banii inapoi doar domeniile nu se reurneaza ai la website un fel de HTTP/2 in care se incarca mai rapid ai certificat ssl gratuit ce iti mai trb?

Posted
17 minutes ago, Sn!k3rs said:

salut si eu iti recomand hosterion daca nu iti place webhost-ul ori server-ul iti poti cere banii inapoi doar domeniile nu se reurneaza ai la website un fel de HTTP/2 in care se incarca mai rapid ai certificat ssl gratuit ce iti mai trb?

Plus 200$ in adwords.

Hostico (desi nu recomand pentru comunitati cu peste 50 de membri online in acelasi timp, cel putin pachetele bussines) / mxhost / krond (support slab dar merg acceptabil) / vps de la ovh (iara support slab, acelasi lucru ca la krond doar ca merge mult mai repede) / byethost / gazduirejocuri . Mai mult de atat nu am testat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.