Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din cate stiu, nu exista o aplicatie anumea, nu e ca si shoutbox-ul din ipb, asta trebuie facut manual iar atata timp cant intex-ul e HTML, o poti face insa e foarte complicat si vei avea nevoie de mai mult limbaje precum CSS si js. Trebuie sa cauti pe cineva sa ti-o faca in caz ca nu te pricepi sau, poti cauta pe google cu speranta ca vei gasi ceva folositor.

Iti poti face o idee de aici:

a lot of bla bla bla...

• 3 weeks later...
Posted

Salut, te pot ajuta cu aceasta problema. Se poate rezolva cu design-ul chatului si tot ce doresti, pretul este de 5,00 euro. Astept raspuns.

• Sad 1

Servicii HTML/CSS gratuite sau contra-cost. Trimiteti un PM pentru suport sau eventuale oferte.

Posted
22 minutes ago, ~Kup~ said:

Salut, te pot ajuta cu aceasta problema. Se poate rezolva cu design-ul chatului si tot ce doresti, pretul este de 5,00 euro. Astept raspuns.

Prietene , noi pe forum acesta oferim suport gratuit , pleaca de aici fomistule 

• Downvote 1
Posted
8 hours ago, Needless said:

Prietene , noi pe forum acesta oferim suport gratuit , pleaca de aici fomistule 

Prietene, eu doar am spus un serviciu pe care-l pot oferi. Sunt si variante free bineinteles, nu-mi convine sa lucrez pentru 0.00$, intelegi ? Un chat free i-l pot oferi si eu doar ca e nasol si strica tot.

Servicii HTML/CSS gratuite sau contra-cost. Trimiteti un PM pentru suport sau eventuale oferte.

Posted
1 hour ago, ~Kup~ said:

Prietene, eu doar am spus un serviciu pe care-l pot oferi. Sunt si variante free bineinteles, nu-mi convine sa lucrez pentru 0.00$, intelegi ? Un chat free i-l pot oferi si eu doar ca e nasol si strica tot.

Du-te si "promoveaza-ti" servicile in alta parte . 

Daca nu iti convine free , nu mai posta aici si evita acest sub forum . 

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, Needless said:

Du-te si "promoveaza-ti" servicile in alta parte . 

Daca nu iti convine free , nu mai posta aici si evita acest sub forum . 

Fratele meu, vezi ce scrie acolo ? "Cine ma poate ajuta?". Eu i-am raspuns simplu, il pot ajuta contra-cost pentru un chat configurat si facut calumea. Tu vezi-ti de treburile tale si lucreaza gratis, lasa-ma pe mine sa-mi fac treaba.

Posted

Cum sa-ti faci treaba ? da-i la om o solutie , nu iti promova servicile de developer de tot cacatul pe forumul asta , daca vrei sa o faci , fa o in alt mod , si nu o fa aici in categoria asta . 

• Moderators
Posted
14 hours ago, ~Kup~ said:

E un forum unde membrii se ajuta intre ei, nu site de freelancing.

Ziceai ca esti web developer. Nu cred ca ti-ar conveni sa cauti ceva pe site-uri gen stack overflow si sa gasesti numai raspunsuri de genul 'da-mi bani si te ajut'.

• Thanks 1
Posted
58 minutes ago, Courage said:

E un forum unde membrii se ajuta intre ei, nu site de freelancing.

Ziceai ca esti web developer. Nu cred ca ti-ar conveni sa cauti ceva pe site-uri gen stack overflow si sa gasesti numai raspunsuri de genul 'da-mi bani si te ajut'.

In fine, atunci scuze.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.