Jump to content

10 programe gratis de Crăciun


Jennyt66

Recommended Posts

WonderFox a lansat un mega giveaway pentru acest an de Crăciun, aceasta ofera 10+ programe care ar costa in mod normal $1000,  WonderFox Giveaway pachet de Crăciun include următoarele 10+ programe:

http://www.videoconverterfactory.com/christmas/?pct

Driver Booster PRO 5
EaseUS MobiMover
NXPowerLite 7
WinToHDD
Driver Booster PRO 5
Auslogics File Recovery
Fliphtml5 Gold
Soda PDF ANYWHERE
WPS......

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, dar putem descarca fiecare program in parte accesand link-urile de mai sus. Arhivele contin kiturile de instalare plus serialele pentru inregistrare.

banner-480x60.png

Link to comment
Share on other sites

 • gaby changed the title to 10 programe gratis de Crăciun

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By gaby
   Incepand de astazi si pana pe data de 17 iunie 2021, Control poate fi descarcat gratuit si pastrat in conturile voastre pentru totdeauna. Daca ati urmarit celelalte articole cu jocuri gratuite stiti, trebuie doar sa aveti un cont pe Epic Games Store, accesati pagina jocului din magazin si puteti obtine jocul.
   Control este un joc lansat in 2019, foarte apreciat de catre publicatiile de gaming. Eu chiar am vrut sa il cumpar la un moment dat.
   Merita sa-i acordati o sansa, mai ales ca il puteti obtine gratuit.
  • By gaby
   Asa cum am fost anuntati la conferinta de presa din data de 30 septembrie 2014, unde a fost prezentat varianta Technical Preview a proaspatului sistem de opeare a fost pusa la dispozitia doritorilor, incepand cu data de 1 octombrie 2014. Pentru a va asigura ca puteti instala aceasta versiune de Windows 10 verificati daca intruniti cerintele de sistem hardware:
    
   Windows 10 Technical Preview
    
   Procesor: 1 GHz sau mai rapid
   Memorie RAM: 1 GB pentru versiunea 32-bit sau 2 GB pentru 64-bit
   Spatiu necesar pe HDD: 16 GB
   Chip video: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM
   Cont Microsoft si acces la Internet

   Descarcati / Download Windows 10 (x64 - 64 de biti):  (3.81 GB)
   Descarcati / Download Windows 10 (x86 - 32 de biti):  (2.93 GB)
   Descarcati / Download Windows 10 (upgrade file): (4.64 MB) - nu poate fi rulat pe versiuni de Windows anterioare lui Windows 7 SP1.
   Versiunile de mai sus sunt cele in limba engleza (United States). Pentru celelalte limbi disponibile vizitati: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso
    
   Product Key (aplicabil pentru ambele versiuni de mai sus): NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR
    
   Care este durata de valabilitate a lui Windows 10 Technical Preview?
   Windows 10 Technical Preview expira pe data de 15 aprilie 2015. Incepand cu data de 1 aprilie 2015 veti primi notificari pentru a face upgrade la o versiune superioara.
    
   Important de retinut:
   Windows 10 Technical Preview este disponibil doar in limba engleza, chineza simplificata si portugheza braziliana. Daca rulati Windows 8.1, Windows 8, sau Windows 7 iar limba sistemului de operare nu este engleza, chineza sau portugheza braziliana, trebuie sa stiti ca prin upgrade vi se vor pastra doar fisierele personale, nu si programele instalate sau setarile Windows-ului. Daca rulati Windows 8.1, Windows 8 sau Windows 7 si ati instalat un pachet lingvistic sau un language interface pack (LIP), acesta va fi dezinstalat atunci cand instalati Windows 10 Technical Preview. Utilizatorii care vor instala Windows 10 Technical Preview ca sistem de operare principal, nu vor putea sa se intoarca la versiunea de Windows folosita anterior cu ajutorul partitiei de recovery disponibila pe hdd-ul computerului (este foarte important sa creati un dispozitiv media de recuperare de pe partitia recovery inainte de a instala Windows 10 Technical Preview). P.S: Varianta Technical Preview este una cu bug-uri ce vor trebui semnalizate si reparate pana la distribuirea versiunii finale a lui Windows 10.
  • By gaby
   In zilele de Craciun (25 si 26 Decembrie 2013) STEAM ofera tuturor utilizatorilor sai (care doresc) un joc gratuit. Este vorba de Left 4 Dead 2, iar oferta este valabila asa cum am spus si mai sus pana astazi, 10 AM Pacific Time sau ora 20:00 (ora Romaniei).
   Pentru a beneficia de oferta, urmati link-ul http://store.steampowered.com/app/550/ sau dati click pe imaginea de mai jos, si apasati pe butonul Install Game din pagina proaspat deschisa:
    

    
   Jocul va fi adaugat in bilblioteca contului vostru pentru totdeauna, si poate fi instalat oricand.
    
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.