Jump to content

Problema video? Black screen laptop...


Recommended Posts

Va salut pe toti!

Am avut instalat pe laptopul meu HP DV6 Windows 7 timp de 4-5 luni. Totul a mers bine in aceste luni, nu am avut nicio problema. Asta pana acum 5 zile cand, l-am pornit de dimineata pentru a face un CD audio, iar dupa 30 minute in care l-am folosit, mi s-a blocat mouse-ul si toate activitatile pe care le faceam, mi s-a inegrit ecranul complet (ca si cum ar fi fost stins) timp de 4-5 secunde, dupa care mi-a aparut ecranul asa cum era, iar jos in dreapta eroarea urmatoare:

Acest lucru a continuat sa mi se repete de multe ori. Am cautat solutii pe internet si cum nimic nu mergea, am decis sa reinstalez windows-ul. Am bagat iar w7, am instalat driverele cu ,, Slim Drivers ,, . In momentul in care am instalat driverele, acest lucru s-a repetat. Aceeasi problema. Daca intram cu Safe Mode nu aveam absolut nicio problema. Display-ul nu are absolut nicio problema. 

Am mers la un service din oras pentru a le povesti totul si ei mi-au spus ca nu ii mai da vreo sansa laptopului si ca problema este la placa video, dar totusi, mi-au cerut sa le las laptopul pentru curatare. Cand am luat laptopul, in aceeazi zi, domnul acela mi-a spus ca a tinut laptopul aprins toata ziua si ca nu mai are nicio problema. Mi-a spus ca avea o pasta termoconductoare ieftina si proasta si ca se supraincalzea laptopul.

Am aprins laptopul de fata cu ei si l-am lasat cateva minute si intr-adevar, nu mai avea eroarea aceea. In momentul in care am ajuns acasa si l-am repornit iar, s-a intamplat acelasi lucru, doar ca acum se facea negru si asa ramanea. Ii dadeam restart, aparea iconita de la windows, dupa care ecran negru.

Am crezut ca este de la windows, asa ca am instalat windows 10. Cu windows-ul acesta a mers totul bine si frumos pana cand am instalat Driver Boost pentru a da un update la toate driverele. Atunci s-a intamplat acelasi lucru : black screen + repornire la nesfarsit si degeaba. 

Am reinstalat windows-ul iar, am pus tot w10, si nu am mai updatat nimic, le-am lasat asa cum le-a instalat windows-ul. A mers vreo 2 zile, iar acum se intampla acelasi lucru. Porneste, imi apare desktop-ul, iar dupa 2 minute am din nou black screen si reporneste la nesfarsit. 

Ce solutie imi dati? Nu mai stiu ce sa fac!

Va multumesc

Link to comment
Share on other sites

In alea 2 minute cat merge, instaleaza speed fan sau orice alt program care monitorizeaza caldura si fa poza la ecran cu temperaturile componentelor dupa o postezi aici. Aia cu pasta ieftina pare a vrajleala. N-ai cum sa-ti dai seama dupa vaz daca e ieftina pasta care a stat in el N ani :)) Incearca sa-l ti intr-un mediu recoros si sa nu-io astupi gaurile de aerisire

 

EDIT: Cine mai foloseste cd-uri in ziua de azi? :)):)):)):)):))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.