Jump to content

Recommended Posts

Posted

as vrea si eu ceva pareri/sugestii despre www.evict.eu

e primul template sa ii zic asa pe care l-am facut

bazat pe bootstrap,fontawesome,icomoon etc. e cat se poate de responsive

daca aveti ceva sugestii sunt bine venite

• Downvote 1

USP

Posted
  • Font urat, zici ca e notepad, nu website.
  • Arata mai mult a panel, nu a website principal al unei firme de gazduire.
  • Delimiteaza mai bine chenarele, marginea aia e aproape la fel de alba ca backgroundul.
  • Ia ca exemplu alte firme de hosting straine, Hostgator ar trebui sa-ti dea o idee buna despre cum ar trebui sa arate website-ul unei firme de gazduire. 
  • Preturile mi se par cam piperate, un server de cs 1.6 poti sa-l iei cu 5 euro mai ieftin de la firme mai recunoscute in domeniu.
  • Downvote 1
Posted

nu te-am pus sa comentezi preturile, serviciile sunt comparabile cu cele tni avand inclusiv protectia lor, nu e vreun cotet de host ca takehost,hzone si alte balarii

nu te-am pus sa comentezi structura site-ului, e un meniu lateral, faptu ca se foloseste la panelurile de samp nu e relevant

mersi de parere totusi

• Downvote 1

USP

Posted
1 hour ago, snd said:

nu te-am pus sa comentezi preturile, serviciile sunt comparabile cu cele tni avand inclusiv protectia lor, nu e vreun cotet de host ca takehost,hzone si alte balarii

nu te-am pus sa comentezi structura site-ului, e un meniu lateral, faptu ca se foloseste la panelurile de samp nu e relevant

mersi de parere totusi

Prin comentariile mele tu ar fi trebuit sa le iei ca pe niste sugestii.

• Nu am mentionat nici un nume de hosting.
  • Cand am spus ca seamana a panel nu m-am referit la unul de samp. Eu iti spun din parerea mea, vizitator al website-ului si potential client, nu vorbesc din perspectiva vre-unui profesionist, designer sau mai stiu eu ce. Arata nasol, te face sa crezi ca ai intrat pe un site vechi, nu animatii, nu elemente de design, 2 culori principale, font neatragator, elementele importante nu sunt puse in evidenta. Tu ce vrei sa creada clientul? Ca a venit la o firma serioasa de hosting sau ca a intrat pe vre-un panel de samp, cum ai spus tu. Chiar si panelurile de samp sunt mai frumoase decat ala.
  • Nu ii vad rostul meniului, prea multe butoane, mai bine erau cateva drop down menu in partea de sus, o descriere mica in mijloc, scrollezi, dai de preturi, etc..
  • Downvote 1
Posted
2 hours ago, Whiskey Gtv said:

Prin comentariile mele tu ar fi trebuit sa le iei ca pe niste sugestii.

• Nu am mentionat nici un nume de hosting.
  • Cand am spus ca seamana a panel nu m-am referit la unul de samp. Eu iti spun din parerea mea, vizitator al website-ului si potential client, nu vorbesc din perspectiva vre-unui profesionist, designer sau mai stiu eu ce. Arata nasol, te face sa crezi ca ai intrat pe un site vechi, nu animatii, nu elemente de design, 2 culori principale, font neatragator, elementele importante nu sunt puse in evidenta. Tu ce vrei sa creada clientul? Ca a venit la o firma serioasa de hosting sau ca a intrat pe vre-un panel de samp, cum ai spus tu. Chiar si panelurile de samp sunt mai frumoase decat ala.
  • Nu ii vad rostul meniului, prea multe butoane, mai bine erau cateva drop down menu in partea de sus, o descriere mica in mijloc, scrollezi, dai de preturi, etc..

Acum hai să nu zicem prostii. Ce vezi tu pe https://evict.eu/ este pur și simplu „flat design”. Ca să ințelegi mai bine:

• Simplitatea elementelor -- Elementele sunt extrem de simple și sunt aproape întotdeauna separate unul de celălalt.
  • Atenție la litere -- Având în vedere simplitatea care distinge acest stil, tipografia și selecția fontului sunt extrem de importante (el folosește .  În general, fonturile cu un design simplu sunt preferate, fără mulțumiri, utilizate în declinul lor curajos, bold. În acest mod, este mai probabil ca acestea să aibă o consistență vizuală puternică și o mai mare lizibilitate. Exemplu!
  • Importanța culorilor -- Paletele de culori folosite pentru designul plat sunt de obicei mai luminoase și mai pline decât alte abordări vizuale. De obicei, paletele tradiționale se disting prin utilizarea a cel mult 2 sau 3 culori. În designul plat, pot ajunge cu ușurință la 6/8.

El nu este obligat să adauge elemente ca animații: dacă nu este necesar, nu le adaugi: in ziua de azi trebuie să te gândești și la dispozitivele „mai vechi” care nu au un procesor puternic. Faptul că nu le adaugă este un bine. In orice caz:

Hai că se poate și mai bine. In general merge. Totuși, au apărut noile iconițe Font Awesome, le poți folosii pentru un „update vizual”: https://fontawesome.com/icons --- sau ai putea folosii Google Material Icons -- https://material.io/icons/ -- : sunt mai frumoase.

• Thanks 1
  • Sad 1
Posted (edited)

@Courage voiam sa zic cat am putut eu de responsive, mersi nu stiam ca apar asa tabelele alea

@DeNyS. mersi frumos nu stiam de material icons, le cautam de mult dar nu stiam cum se numesc

vad ca fontu de pe butoane nu apare cum trebuie la voi

mersi frumos de sugestii, stiam ca daca postez aici o sa gasesc baieti interesati sa ajute

iar @Whiskey Gtv tu invata ce e aia sugestie, nu te-am intrebat daca iti place sau nu site-ul, am cerut sugestii, faptu ca tie nu iti place nu e o sugestie

invata diferenta si dupa poti sa raspunzi in categoria asta

Edited by snd
  • Haha 1
  • Downvote 1

USP

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.