Gabriel Damian Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 (edited) Salutare PCT , aştept păreri din partea dvs. despre forumul No Limit Zone . http://www.nlz.ro/forum/ Tema esta una simplistică Animate 4.2 , puţin modificată .. Pe viitor dorim să avem cu totul altceva .. Bine înţeles că avem şi licenţă , pentru persoanele care nu cred în vorbe . Image Aşteptăm atât critici cât şi sugestii . Se pot face modificări în timp Nu vă aşteptaţi să răspundem persoanelor care vin cu jigniri la adresa noastră sau a forumului . Edited January 7, 2018 by Gabriel Damian
+dOc MFX Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Recomand să îl citești, și pe lângă asta categoria asta nu este pentru promovare.Nu ați editat nimic ca aspect, bg-ul ăla strică și mai rău tema. @Courage @Alexandru C. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Gabriel Damian Posted January 7, 2018 Author Report Posted January 7, 2018 1 minute ago, gromp said: Recomand să îl citești, și pe lângă asta categoria asta nu este pentru promovare.Nu ați editat nimic ca aspect, bg-ul ăla strică și mai rău tema. @Courage @Alexandru C. Nu fac promovare , dacă nu ai văzut titlul îmi pare rău .. Dacă mai ceva de comentat , aştept pm să nu facem chat aici . Mulţumesc !
Skits V Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Un forum simplu , vad ca aveti licenta deci aveti un + , tema e putin editata , ti-as recomanda @Portocala @HaLoGeK @Shady sa iti faca tema Categoriile sunt la fel ca pe majoritatea forumurilor Serverele vad ca sunt destul de populate
Alexandru C. Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Daca cineva vrea sa-si dea cu parerea la tema animate, sa o faca pe site-ul oficial. Cum am spus si colegul meu mai sus, sectiunea asta nu e dedicata promovarii, daca pe viitor vei adice mari modificari la forum si vrei ca acest topic sa fie redeschis, imi dau mesaj privat. Succes. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts