Skip The Dragon Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Yahooy , zilele astea am facut si eu un index in photoshop (prima data in viata mea) si as vrea pareri/critici/sfaturi despre acesta. https://imgur.com/a/bIeqH O zi faina P.s: Footer-ul este in lucru pentru ca nu prea am stiut ce sa pun acolo . Am ales o comunitate aleatorie, nu e facut pentru nicio comunitate 4 1
DeNyS. Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Mie-mi place: alege alte font-uri să fie mai atrăgător. unde ai vrut să folosești iconițe, folosește-le pe cele de la Font Awesome spre exemplu: nu scade din calitate. Tu cel mai probabil ai luat iconițele de la flaticon sau ceva de genu'. Cam atât. Despre FA: descarci font-ul și il instalezi in PC -> mergi pe site-ul lor și dai copy la o iconiță, nu la nume. După ce ai făcut-o, te intorci in PS și dai paste. 2
Skip The Dragon Posted January 7, 2018 Author Report Posted January 7, 2018 3 minutes ago, DeNyS. said: Mie-mi place: alege alte font-uri să fie mai atrăgător. unde ai vrut să folosești iconițe, folosește-le pe cele de la Font Awesome spre exemplu: nu scade din calitate. Tu cel mai probabil ai luat iconițele de la flaticon sau ceva de genu'. Cam atât. Despre FA: descarci font-ul și il instalezi in PC -> mergi pe site-ul lor și dai copy la o iconiță, nu la nume. După ce ai făcut-o, te intorci in PS și dai paste. Thx <3 La font cred ca te referi la rubrica "about us" , trebuia sa pun un roboto dar am zis ca e ok asa (verific si cu roboto imediat) Iconitele le aveam in calculator si am mai luat cateva de pe material icons (nu stiam ca poti descarca de pe FA , mersi) 1
Gabriel Damian Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 (edited) Cât ceri pe el? imi place foarte mult ... Edited January 7, 2018 by Gabriel Damian 1
Skits V Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Off: 14 hours ago, Gabriel Damian said: Cât ceri pe el? imi place foarte mult ... Aceasta persoana a cerut o parere , nu mai lasa comentarii pentru +1 , daca vrei sa ii cumperi munca te sfatuiesc sa ii dai un mesaj privat On: interesant acest index , dupa cum a spus si denys , foloseste un alt font si iconite FA sau IONICONS Ar fii super daca ai adauga in index un profilemenu 1
Skip The Dragon Posted January 18, 2018 Author Report Posted January 18, 2018 Acum l-am facut si pe html/csshttps://krimes.ro/ (Intre timp am vorbit cu owner-ul krimes si l-a cumparat) Pareri ? mai am de lucrat putin la our team
+Whiskey Gtv Posted January 18, 2018 Report Posted January 18, 2018 Voi vorbi strict despre indexul ce se afla acum pe domeniu: Textul din meniul dreapta sus este mult prea mare. Nu imi place tranzitia dintre prima imagine, cea cu mascatul, si cea de fix dedesubt, cea cu luminiile, umbrele, ce-or fi ele. Aceeasi imagine, de sub mascat, nu arata bine pentru ca este ceva ce se repeta. Fa niste slide-uri la Our Team. Este urat sa se mareasca dintr-o data imaginile fara sa-ti dai seama despre ce este vorba. Asta sau pune toate cele 5 persoane in linie (sa apara in acelasi timp) Topics, Posts si Members are scrisul prea mare. Iconitele de mai sus nu stiu ce au insa ceva este neplacut ochiului. Peste tot acelasi flare, fii mai creativ! Lista de servere nu se centreaza cu logo-ul si 'Our best servers' Iconita cu '>' de la 'Our Forum' nu arata bine din cauza gradinetului de pe fundal, pare ca se intrerupe brusc. Roman sau Englez? Romglez? De ce undeva este KRimes si undeva K(intors)Rimes? Motivul il inteleg, insa gaseste altceva, nu arata tocmai corect. Baga favicon. Nu imi plac design-urile cu culori sterse insa asta mi se pare prea tipator, du ceva mai jos albastrul sau transforma negrul intr-un gri inchis. Per total ar fi cam un 70-80/100. Are rost sa fac o lista si pentru 'Plugins'? 1
Skip The Dragon Posted January 18, 2018 Author Report Posted January 18, 2018 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Textul din meniul dreapta sus este mult prea mare. 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Aceeasi imagine, de sub mascat, nu arata bine pentru ca este ceva ce se repeta. 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Iconitele de mai sus nu stiu ce au insa ceva este neplacut ochiului. 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Iconita cu '>' de la 'Our Forum' nu arata bine din cauza gradinetului de pe fundal, pare ca se intrerupe brusc. Mai sus e tot ce am sa iau in considerare 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Nu imi place tranzitia dintre prima imagine, cea cu mascatul, si cea de fix dedesubt, cea cu luminiile, umbrele, ce-or fi ele. A fost schimbata ordinea de catre cumparator, am sa le refac 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Nu imi plac design-urile cu culori sterse insa asta mi se pare prea tipator, du ceva mai jos albastrul sau transforma negrul intr-un gri inchis. Era un albastru mai inchis doar ca cumparatorul a vrut sa fie deschisa 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Roman sau Englez? Romglez? Not my Job 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Fa niste slide-uri la Our Team. Este urat sa se mareasca dintr-o data imaginile fara sa-ti dai seama despre ce este vorba. Asta sau pune toate cele 5 persoane in linie (sa apara in acelasi timp) Teoretic este un slide doar ca trebuie sa il refac 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Topics, Posts si Members are scrisul prea mare. Mi se pare ok font size-ul 1 hour ago, Whiskey Gtv said: Are rost sa fac o lista si pentru 'Plugins'? Nu, eu am facut doar index-ul, n-am treaba cu restul. Daca am mai omis cateva chestii , e de la somn ... sry
+Whiskey Gtv Posted January 19, 2018 Report Posted January 19, 2018 http://prntscr.com/i2l8hm Ce-i cu umbra aia de sub imagine? Textul cu 'Our Teams' 'Statistics' etc pare prea subtire, imi e frica sa respir ca rup literele. Cifrele de la statistici mi se par prea boldate si parca intinse vertical. Fundalul serverelor de cs fa-l o idee mai inchis. La fel si cu albul din inconjurul logo-ului. Sa fie tot alb dar nu atat de evident.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now